‘VAR BUNLAR’ Yeni Sezonun İlk Üç Bölümüyle TOD’da Yayında

Yapımını Z Medya’nın üstlendiği, TOD ORIGINALS dizisi “Var Bunlar”ın ikinci sezonunun ilk üç bölümü dijital içerik platformu TOD’da izleyici ile buluşuyor.

 

Gündelik hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğinde sürüklenen iki yakın arkadaş Samet ve Tufan’ın maceralarını konu alan ve ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan TOD ORIGINALS içeriği “Var Bunlar”, ikinci sezonuyla yine izleyicilerini kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. 

 

İkinci sezonda Tufan ve Samet gündelik hayatlarına, küçük takıntılarına, sosyal dertlerine devam ederken bir yandan da bitmek bilmez, zaman mekân tanımaz bir maceranın içindedirler. Cinsiyet partileri, film setleri, bilardo salonları, konsept restoranlar, kaçış evleri ve ıssız yollarda gezerlerken hayatları hep olmaması gerektiği gibi ilerler.  

 

“Var Bunlar”ın yeni bölümlerinde sürpriz konuk oyuncular da eğlenceye renk katacak. “Üç Bant” bölümünde Ruhi Sarı, “Uğursuz Yedi” bölümünde ise Zehra Yılmaz sürpriz rollerle seyirci karşısına çıkacak.

 

1. BÖLÜM: OSLO SMACI

Samet mesajla, Tufan ise aşkla rahatlamanın peşindedir. İkisi için de huzur aradıklarını bulamadıkları bir liman gibidir.
 

2. BÖLÜM: ÜÇ BANT

Geçmiş hesaplar ve skor tabelaları Tufan ve Samet için açılmıştır. Yıllar önce yaptıkları ve herkesin farklı hatırladığı bir bilardo maçının peşinde zamanda yolculuk yaparlar.
  

3. BÖLÜM: UĞURSUZ YEDİ

Bir tiyatro oyunu ve Tufan’ın hoşlandığı ama Samet’e asılan kız, ikilinin arasına girer. Samet, Tufan, yedi cüce, uzun olduğunun farkında olmayan bir yönetmen ve aşık bir kadının yolları sahnede kesişir.

 

Yapımını Z Medya’nın yapımcılığını Elif Yakarçelik’in üstlendiği dizinin senaryosunu performanslarıyla takdir toplayan başrol oyuncuları Giray Altınok ve Kerem Özdoğan birlikte kaleme alıyor. beIN MEDIA GROUP’un dijital içerik platformu TOD’da yayınlanacak “Var Bunlar”, birbirinden eğlenceli bölümlerin yer alacağı ikinci sezonuyla izleyicilerine yine keyif dolu anlar yaşatacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni