ÜNLÜ İŞ ADAMI İLKER EZİBAY EFSANELER ARASINA GİRDİ!

Bu yıl Türkiye’de üçüncüsü gerçekleştirilen International Legend Awards Of The Year 2022 ödül töreninde yılın efsane isimleri bir araya geldi.

Legend Fashion Dergisi imtiyaz sahibi Ukraynalı İş Kadını Oksana Kuznetsova tarafından düzenlenen tören Efsaneler isimler ile unutulmaz bir geceye dönüştü.

UKRAYNA, İNGİLTERE VE AZERBAYCAN’DAN SONRA TÜRKİYE!

Türkiye’de üçüncüsü düzenlenen ödül töreni daha önce Ukrayna, İngiltere ve Azerbaycan’ın efsane isimleri ile gerçekleştirilmişti.

EFSANE İSİMLER BELİRLENDİ!

Törene katılan birçok efsane isim, farklı kategorilerde çeşitli ödüller aldı.

ÜNLÜ AKINI OLAN GECEYE BASIN BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ!

Geceye ünlü akını olurken, törene basının ve magazinin de büyük ilgisi vardı.

YILIN EN BAŞARILI REKLAM AJANSI: ProMedia Works Reklam Ajansı

Türkiye’deki başarılı çalışmalarını, İngiltere, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri’ne de taşıyarak reklam dünyasında adından sıkça söz ettiren ProMedia Works Reklam Ajansı CEO’su İlker Ezibay da ödül aldı.

‘Yılın En Başarılı Reklam Ajansı’ seçilen ProMedia Works Reklam Ajansı’nın CEO’su İlker Ezibay ödülünü Oksana Kuznetsova’nın elinden aldı.

ÜNLÜ İŞ ADAMI İLKER EZİBAY EFSANELER ARASINA GİRDİ!

Ödül almak için sahneye çıktığı sırada gecenin sunucusu Merve Akıncı’dan da şıklığı ve tarzı ile sık sık iltifat alan ve tüm gece boyunca dikkatleri üzerine çeken ünlü ve başarılı iş adamı İlker Ezibay tören sonrası yaptığı açıklamada ‘’2022 senesi bizim için çok güzel geçti. Çok güzel başarılar elde ettik. Önemli ödüller aldık. Efsane isimler arasına girdim. Çok mutluyum. Başarımızın takdir edilmesi çok değerli. İstanbul başta olmak üzere, Londra, New York ve Duisburg ofislerimizde çalışan arkadaşlarımız adına aldık bu ödülü. 2023 yılında çok önemli projelerimiz var. Bize inanan iş ortaklarımızla birlikte büyümeye devam edeceğiz. Tüm dünyada konuşulan bir Türk şirketi olmak için gece gündüz çalışıyoruz.’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni