Türkiye, 25 Kasım’da Rap ve HipHop’a doyacak

4 Sanatçı Aynı Gün Yayında!

 

Türkiye’nin en çok müzik dinleten şirketi unvanına sahip olan plak şirketi M.O.B. Entertainment, 25 Kasım’da Rap-HipHop müziğin genç yeteneklerini müzik severler ile buluşturmaya hazırlanıyor. “Apollon roketi 25 Kasım’da kalkışa hazır” sloganıyla yola çıkan şirket, tüm dünyada binlerce dinlenmeye ulaşan; Alba, 6wag, Stap ve Şeran’ı çıkış parçalarıyla beraber sektör ile tanıştıracak.

 

Türkiye’de son yıllarda HipHop ve Rap müziğe artan ilgiyle beraber genç yeteneklerin sayısı da her geçen gün artıyor. Özellikle HipHop, R&B ve Rap müziğin önde gelen sanatçılarının çalışmalarını yürütürken, müziği geniş kitlelere duyurmak amacıyla stratejiler üreten ve yolun başında olan genç yeteneklere yatırım yapan M.O.B. Entertainment, dünya çapında ses getiren Türk sanatçıları yetiştirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 25 Kasım tarihinde 4 farklı derleme ile yeni şarkılarını duyuracak olan Alba, 6wag, Stap ve Şeran sektöre hızlı bir giriş yaparken, farklı tarzları dinleyici ile buluşacak. Kendilerine has müzik tarzları ile binlerce dinlenmeye ulaşan genç yeteneklerin çalışmaları ise aynı anda tüm dijital platformlarda yayınlanacak.

 

25 Kasım’da Neler mi Olacak?

Spotify’da 152.000 aylık dinleyicisi ile ses getiren Alba, 25 Kasım tarihinde “Tanrının Eli” albümü ile çıkış yapmaya hazırlanıyor. Albümün ilk parçası ise “Kralların Yolu X Street Fighter” olacak.

 

Open Mic yarışması ile 3500 kişi arasından birinci olan genç yetenek 6wag ise Kuralsız EP çalışması ve “Kuralsız” ismini verdiği şarkısı ile çıkış yapacak. 

 

Stap ise maxi single çalışması olan “Cıss” şarkısı ile çıkış yapmaya hazırlanıyor.  

 

Crunk vokal tarzıyla Türk DMX'i olarak bilinen Şeran'ın R&B ve Hip Hop tarzları barındıran yeni EP'si "Merabayın" 25 Kasım'da tüm dinleyicilerle buluşacak. Genç yetenek bu sefer bilinenlerin aksine ilk duygusal ağırlıklı derlemesini sevenleri ile buluşturacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni