Pazarlamanın Dünyasının Devleri İstanbul'da Buluştu!

Dünya Reklamverenler Federasyonu tarafından 2009’dan beri her yıl Nisan ayında gerçekleştirilen ve uluslararası arenada en prestijli pazarlama etkinliklerinden biri olan Global Marketer Conference 27 Nisan’da İstanbul’da gerçekleşti. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona dünyanın en etkili pazarlama liderleri katıldı.

Yüzlerce katılımcının pazarlama alanındaki son gelişmeleri değerlendirdiği ve sektörün özellikle dijital dünyadaki geleceğinin tartışıldığı “Global Marketer Conference ‘23” etkinliğinde Reliz Türkiye ekibi de katılımcı olarak yer aldı.

Reliz Türkiye Direktörü Ozan Tekin de zirveyi büyük bir başarı olarak tanımladı: “Hızla gelişen yapay zeka gibi yeni teknolojilerin dijital pazarlama dünyasına etkilerini dinlemek büyük bir keyif verdi. Bu yeni yöntemlere adapte olmak ve onları verimli bir şekilde kullanarak operasyonumuzun performansını artırmak için büyük bir çaba gösteriyoruz. Dünya çapındaki büyük markaların pazarlama liderleri ile senkronize olmamız açısından GMW ‘23 son derece faydalı oldu. Reliz olarak hem bulunduğumuz pazarlardaki yerel zirvelere hem de uluslararası çaptaki böyle etkinliklere katılmaya devam edeceğiz.”

Reliz’in İş Geliştirme Müdürü Aysu Topkurulu da, Global Marketer Week’e katılmaktan son derece memnun olduklarını şu sözlerle dile getirdi: “Konferansta Reliz’in güçlü teknolojisini büyük global firmalara anlatma fırsatını bulduk. Programatiğin mucidi Brian O’Kolley gibi konuşmacıları dinlemek de ufkumuzu açtı ve bize yeni perspektifler verdi. Etkinlikte bir yandan da çalışmakta olduğumuz müşterilerle bir araya gelip performansımız hakkındaki yorumlarını dinledik, bu da oldukça tatmin ediciydi.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni