OPPO'dan Müzikseverlere En Teknolojik Hediye Seçenekleri

Yüksek kaliteli kablosuz kulaklık modellerini tüketicilerle buluşturan OPPO, yeni yılda da sevdikleriniz için birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor.

 

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, 2023’e sayılı günler kala sevdikleriniz için birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. OPPO’nun gerçek kablosuz kulaklık modelleri Enco Buds2, Enco X2 ve Enco Air2 müzikseverlere kablosuz bir deneyim yaşatmak için ideal hediye alternatifleri olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Ritimli müzik sevenler için

OPPO Enco Buds2 gerçek kablosuz kulaklıklar, kullanıcılarına derinlemesine ve yoğun baslar sunmak için 10 mm büyük titanyum sürücülerden güç alıyor. Enco Buds2 kulaklıklar, Bas Güçlendirme ve Net Vokaller’in de dahil olduğu birçok Enco Live stereo efektiyle hip-hop, rock veya pop gibi birçok tarzda sesleri iyileştirerek kusursuz bir dinleme keyfi sunuyor. Sadece 4gr ağırlığındaki her bir kulaklık IPX4 Suya Dayanıklılık sertifikasına sahip. Ayrıca OPPO Enco Buds2, bağımsız olarak 7 saate ve şarj kutusuyla 28 saate kadar dinleme süresi sunabiliyor. Her gün yaklaşık 4 saat müzik dinlemek için kulaklıkların haftada yalnızca bir kez şarj edilmesi yeterli oluyor. 10 dakikalık şarj işlemi, 1 saat dinleme keyfi sunuyor. Ayrıca OPPO Enco Buds2 hızlı şarjı da destekliyor. 

Beyaz renge sahip kablosuz kulaklık modeli OPPO Enco Buds2’nin Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 699 TL.

 

Hi-Fi ses kalitesi isteyenlere

Danimarka merkezli hoparlör üreticisi Dynaudio ile tasarlanan OPPO Enco X2, kullanıcının bulunduğu ortama bağlı olarak gürültü engelleme seviyesini anında değiştirebilen Aktif Gürültü Engelleme özelliğiyle dikkat çekiyor. Özel olarak tasarlanmış rüzgar geçirmez tel örgülere sahip OPPO Enco X2’nin kavisli tel örgülerin ön kısmındaki deliksiz yapı, sürtünme katsayısını etkili bir şekilde azaltıp sesin geçmesine izin verirken rüzgar sesini etkili bir şekilde engelliyor. Rüzgar geçirmez hava kanalı yapısı rüzgar kontrol algoritmasıyla birleşince, rüzgar sesleri etkili bir şekilde kontrol edilebiliyor. Böylece kullanıcılar tüm dış mekanlarda Hi-Fi ses kalitesinin keyfini çıkarabiliyor. 4,7 gram olan OPPO Enco X2, ultra hızlı şarj ve uyumlu Qi kablosuz şarjı da destekliyor. Şarj kutusunun desteğiyle birlikte, kulaklık 40 saate kadar kullanılabiliyor. 6 saat müzik dinlemek için sadece 5 dakikalık şarj yeterli oluyor. IP54 sertifikası bulunan kulaklıklar kutudan bağımsız olarak toz ve su geçirmeye de dayanıklı. 

Beyaz renge sahip kablosuz kulaklık modeli OPPO Enco X2’nin, Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 2.899 TL.

 

Kapsamlı kulaklık deneyimi

OPPO Enco Air2, gerçek kablosuz kulaklıklarda yeni bir kalite standardı belirliyor. Yeni kulak içi kulaklıklar, bir önceki modelden miras aldığı ikonik ve çok sevilen yarı saydam kutu kapağı tasarımını sürdürüyor. 24 saat uzun pil ömrü, Bluetooth® 5.2 iletimi ile çift kulaklı düşük gecikme süresi, TÜV Rheinland sertifikalı yüksek performans ve düşük gecikme, akıllı kontroller ve daha fazlasıyla OPPO Enco Air2, kullanıcıların kaliteli ses, büyüleyici estetik ve pratik kullanımla ilgili ihtiyaçlarını tamamen karşılıyor. Mobil oyunları oynarken veya dizi izlerken, OPPO Enco Air2’nin sertifikalı düşük gecikmeli performansı, geleneksel kablolu kulaklıklarla aynı deneyimi yaşatıyor. OPPO Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıkla, şarj kutusu olmadan 4 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte 24 saate kadar müzik dinlenebiliyor. OPPO Enco Air2, Bluetooth® 5.2 İletimi ile Çift Kulaklı Düşük Gecikme Süresi sunuyor. Kullanıcılar, düşük gecikmeli moda geçmek için sadece kulaklığa üç kez dokunarak Oyun Modunu etkinleştirebiliyor. 

Mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip kablosuz kulaklık modeli OPPO Enco Air2’nin, Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1.099 TL.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni