Limak Filarmoni Orkestrası, ünlü tenorlerle aynı sahneyi paylaştı

Limak Filarmoni Orkestrası, ‘Aspendos Born Again’ etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca Aspendos Antik Tiyatrosu’nda müzik şöleni yaşattı. 28 Eylül’de Alessandro Safina’nın sahne aldığı konserde, dün gece ise dünyaca ünlü tenor Placido Domingo, nefeslerin tutulduğu bir performansa imzasını attı. Şef Eugene Kohn’un orkestra şefliğini yaptığı konserde, tenor Murat Karahan ve ödüllü Soprano Jennifer Rowley de yer aldı. Domingo, konserin kapanışında Karahan ile birlikte “Senede Bir Gün” şarkısını seslendirdi… 

 

Limak Filarmoni Orkestrası, ‘Aspendos Born Again’ etkinlikleri kapsamında Aspendos Antik Tiyatrosu’nda düzenlenen konserlerde 2 gün boyunca dünyaca ünlü tenorlarla aynı sahneyi paylaştı. 

 

28 Eylül gecesi ünlü İtalyan tenor Alessandro Safina muhteşem bir konserle müzikseverlerle buluştu. 29 Eylül’de ise dünyaca ünlü İspanyol tenor Placido Domingo hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza attı. Yarım yüzyılı aşkın aktif sanat hayatıyla gündemde olan Domingo’nun Limak Filarmoni Orkestrası eşliğinde verdiği konser, seyircilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Şef Eugene Kohn’un orkestra şefliğini yaptığı, Domingo’nun ve Murat Karahan’ın aynı sahnede performans sergilediği konserde Jennifer Rowley de konuk sanatçı olarak yer aldı. 

 

Ünlü müzisyenlerin klasikleşmiş eserlerini seslendiren Placido Domingo'ya dev izleyici korosu konser boyunca eşlik etti. 

 

Konserin sonunda ise Murat Karahan “Nazende Sevgilim” adlı şarkısıyla müzikseverlere sürpriz yaparken gecenin büyük sürprizini Murat Karahan ve Domingo birlikte yaptılar.  Domingo ve Karahan, seyircilerle birlikte “Senede Bir Gün” şarkısını seslendirdi. Dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçılar, müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni