Kadıköy’de Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Kadıköy’de 24 Kasım Öğretmenler Günü için oyuncu ve müzisyen Şevval Sam sahne aldı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ve sadece öğretmenlerin davetli olduğu gecede öğretmenler doyasıya eğlendi.

 

Kadıköy Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenler için düzenlediği özel bir gece ile kutladı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde sanatçı Şevval Sam’ın sahne aldığı geceye 2 bin 750 öğretmen katıldı. Şevval Sam Kadıköylü öğretmenlere, orkestrası eşliğinde en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile unutulmaz bir konser verdi. Gecede ayrıca öğretmenlere gazeteci – yazar Melike İlgün’ün Kemal’e Eren Kadınlar adlı kitabı da, yazar tarafından imzalanarak hediye edildi. Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıkan kitap Fikriye'yi, Latife'yi ve onların gözünden Mustafa Kemal’i anlatıyor ve cumhuriyet tarihine ışık tutuyor. 

 

BAŞKAN ODABAŞI ÖĞRETMENLERİ AYAKTA ALKIŞLADI 

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve kaybettiğimiz tüm öğretmenler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı sahneye çıkarak “Fedakârlıkları ödenemeyecek öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyor, sizin şahsınızda bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.  Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve eşi Rojvan Odabaşı, salonu dolduran öğretmenleri ayakta alkışladı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni