Grand Hyatt İstanbul’da Ece Çakıroğlu, Şafak Yükseler ve Furkan Payas’dan Ortak Sergi

Sanatla iç içe etkinlikleriyle bölgenin cazibe merkezi olan Grand Hyatt İstanbul, “Grand Art” kapsamında Eylül ve Ekim aylarında Ressam Ece Çakıroğlu, Heykeltıraş Şafak Yükseler ve Heykeltıraş Furkan Payas’ın eserlerine ev sahipliği yapıyor.

 

İstanbul’un merkezinde heyecan verici şehir hayatını dinlendirici bir inziva ile harmanlayan Grand Hyatt İstanbul, sanatla iç içe etkinlikleriyle de bölgenin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar pek çok sanatçının eserlerinin sergilendiği Grand Hyatt İstanbul, “Grand Art” kapsamında Eylül ayında Ressam Ece Çakıroğlu, Heykeltıraş Şafak Yükseler ve Heykeltıraş Furkan Payas’ın eserlerine ev sahipliği yapacak.

 

Nefesle şekillenen eserler

Görsel sanat alanında kendini ifade etmeye oto portre ile başlayan Ece Çakıroğlu, film tutkusu üzerine eğitimler aldı. Hikaye ve yönetmenliği kendisine ait olan psikolojik gerilim filmi ‘Cracks’ Los Angeles Film Awards tarafından ‘Best Mystery’ ödülünü alan sanatçı, yönetmenliğin yanında nefesini kullanarak soyut resimler ortaya çıkarıyor. Çalışmalarını nefesinin şiddeti ve yönüne bağlı olarak şekillendiren Ece Çakıroğlu, eserleri üzerinde çalışırken başka bir oluş haline geçiyor ve bir eşi daha olmayan eserler yaratıyor.

 

Çağdaş dijital heykel uygulamalarına farklı bir bakış

Çeşitli Heykel Düzenleme, anıtsal Heykel projelerinde yer alan Şafak Yükseler ve Furkan Payas, 2016 yılından bu yana kurucu üyesi oldukları Artea Sanat Anıtsal Heykel ve Tasarım atölyesinde sanatsal çalışmalarına devam ediyor. 

 

Akademik ve geleneksel heykel sanatını, çağdaş dijital heykel uygulamaları ile birleştiren sanatçılar, eserlerinde Pastiş, Parodi ve İroni tarzını yansıtıyor. Sanatçılar eserlerinde; kadın ve toplum, kuşaklar arası çatışma ve uyum, teknolojinin etkileri, çocuk doğası ve kendini yontmak gibi konuları işliyorlar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni