Fanta Fest 10 Eylül’de İstanbul’da Gerçekleşiyor

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, uzun bir aradan sonra müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşımaya devam ediyor.

 

Turne boyunca bugüne kadar 250 binden fazla kişiye ulaşan Fanta Fest’in onuncu konseri 10 Eylül’de Festival Park Yenikapı’da gerçekleşecek.

 

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest, uzun bir aradan sonra 18 Ağustos’ta tekrar başladı. Ünlü sanatçılar Edis ve Gazapizm’in sahne aldığı Fanta Fest’in onuncu konseri 10 Eylül Cumartesi günü İstanbul’da Festival Park Yenikapı’da olacak. 

 

18 Ağustos- 10 Eylül tarihleri arasında toplam 10 şehirde gerçekşecek Fanta Fest, turne boyunca bügüne kadar 250 binden fazla festival severe, müzik ve eğlenceyle dolu programı ile eşsiz bir festival deneyimi yaşattı.

 

Türkiye’nin sevilen sanatçıları Edis ve Gazapizm’in festival katılımcılarını şarkılarıyla müzige doyuracağı Fanta Fest’in Ankara’da başlayan yolculuğu İstanbul’daki konser ile devam ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni