Çocuk Senfoni ve Cengiz Özkan’dan Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri

Narlıdere Belediyesi’nin çocuklara ve gençlere sanatı sevdirmek, ülkemizi gururla temsil edecek sanatçılar yetiştirmek için hayata geçirdiği Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, Cumhuriyetimizin 99.yılında Cengiz Özkan'la birlikte muhteşem bir konsere imza attı. Cumhuriyet coşkusunun doyasıya yaşandığı görkemli gecede, sanatseverlere büyülü anlar yaşatan Çocuk Senfoni Orkestrası ve Cengiz Özkan’a teşekkür eden Başkan Ali Engin, “Cumhuriyetimizin 99.yılını coşkuyla kutlarken, ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa edecek çocuklarımız bizlere büyük bir gurur yaşattı. Geleceğimizin güvenli ellerde olduğunu gösterdi. Cumhuriyetimiz bu gençler elinde yükselecek. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk’ün sarsılmaz ilkeleri” diye konuştu.

 

Narlıdere Belediyesi, Cumhuriyetimizin 99.yılını muhteşem bir konserle taçlandırdı. Çocuklara sanatı sevdirmek ve geleceğin sanatçılarını yetiştirmek için hayata geçirilen Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziğinin usta ismi Cengiz Özkan’la çok özel bir konsere imza attı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) halka açık olarak gerçekleştirilen ‘Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri', İzmirli sanatseverlere büyülü anlar yaşattı. Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili İsmet Orhan ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in de ilgiyle takip ettiği konser, sanatseverlerden tam not aldı.

 

CUMHURİYET COŞKUSU YAŞATTI

Sanat Yönetmenliğini Dilek Rodos’un, şefliğini İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müzik Direktörü Tulio Gagliardo Varas’ın üstlendiği ‘Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri, dinleyenlere adeta müzik ziyafeti sundu. Oğuzhan Balcı’nın düzenlemelerini, Ecem İlayda Aşçılar’ın ise asistan şefliğini yaptığı konserde türküler Cumhuriyetimizin 99.yılı için seslendirildi. Senfonik türkülerin yanı sıra film müzikleri ve klasik batı müziği eserlerini de sanatseverlerle buluşturan Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası ve Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Cengiz Özkan, konseri izlemeye gelenlerden büyük alkış aldı. Birbirinden yetenekli 65 çocuktan oluşan Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın Cumhuriyet coşkusunu yaşattığı gece, marşlarla ve ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısıyla sona erdi.

 

“YAŞASIN CUMHURİYET”

Hayata geçirdikleri Çocuk Senfoni Orkestrası’nın kısa sürede büyük işler başardığını ve Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Bu güzel gecenin hazırlanmasında emek veren ve bizlere Cumhuriyet coşkusu yaşatan eğitmenlerimize, çocuklarımıza, ailelerine ve Türk Halk Müziğinin usta ismi Cengiz Özkan’a teşekkür ediyorum. Narlıdere’yi sanatın ve kültürün başkenti yapmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 99.yılını coşkuyla kutlarken, ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa edecek çocuklarımızın bugün gösterdiği performans bizlere büyük bir gurur yaşattı. Geleceğimizin güvenli ellerde olduğunu gösterdi. Cumhuriyetimiz bu gençler elinde yükselecek. Bu güzel gecede ‘Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk’ün sarsılmaz ilkeleri’ diyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor; Gazi M.Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni