Büyübitki yepyeni atölyesi ile Urla’da! “Dünya İçin Üç Gün” Doğa ve Farkındalık Festivali’nde bir araya gelmeye hazır mısınız

Doğanın büyüsünü paylaşmak ve bitkilerin sihri ile insan hayatına değer katmak için yola çıkan üç kadın girişimcinin kurduğu Büyübitki, doğanın mucizelerini birlikte öğrenmek ve öğretmek adına 23 – 25 Eylül tarihleri arasında Urla Manej Otel’de düzenlenecek Doğa ve Farkındalık Festivali’ne katılıyor.

 

Değişim ve dönüşümün ilk adımı “farkındalık”, ikinci adımı ise “harekete geçmek”tir. Peki biz değişim için ne yapıyoruz? 

 

Doğa ile yakınlaşmak, yaşam alanlarına enerji katmak ve en güzel dileklerin yeşermesini umut etmek için harekete geçen Büyübitki, değişim ve dönüşüme öncü olmak adına çocukları toprağa dokunmaya davet ediyor. 

 

Eğlenirken öğrenmenin yanı sıra, doğa konusundaki bilinci arttırmak ve yaratıcılığı ortaya çıkartmak adına atölye programları düzenleyen Büyübitki, çocukların bitki yetiştiriciliğinin ve geri dönüşümün doğayla ilişkisini erken yaşta keşfetmesine aracılık ediyor.  

 

23 – 25 Eylül tarihleri arasında Urla Manej Otel’de düzenlenecek olan dünya için temiz ve yaşanabilir bir gelecek hayaliyle topluma yaşam alışkanlıkları kazandırmayı amaçlayan “Dünya İçin Üç Gün” festivalinde yer almaya hazırlanan Büyübitki, düzenleyeceği atölyede tohumdan veya fideden yapılan bitki yetiştirme uygulamaları ile çocukları bitki yetiştirmeye teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

Büyübitki ile bitki yetiştiriciliğine başlamaya ne dersin?

Bitkileri çimlendirmek için kullanacağın araçlar ve heyecan verici sürece dair bilmen gerekenlerin hepsi bu atölyede! 25 Eylül Pazar günü 11:00- 11:30 saatleri arasında, sınırlı sayıda katılım ile gerçekleşecek atölye, gün boyu 3 kez tekrar edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni