Altın Ayı Ödüllü Film “Bıçağın İki Yüzü” AKM Yeşilçam Sineması’nda

72. Uluslararası Berlin Film Festivali’nde Claire Denis’in En İyi Yönetmen dalında Altın Ayı ödülüne layık görüldüğü filmi “Bıçağın İki Yüzü”, AKM Yeşilçam Sineması’nda gösterime giriyor. Filmin başrollerini beyaz perdenin en prestijli ödüllerinin sahibi ünlü Fransız aktris Juliette Binoche ile Vincent Lindon paylaşıyor. Fransız sinemasının usta isimlerini buluşturan film, 30 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında AKM Yeşilçam Sineması’nda izlenebilecek. 
 

Oscar, Cesar, BAFTA'da ödül kazanan ve Cannes, Venedik ve Berlin film festivallerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan tek aktris olan Juliette Binoche’un başrolü dünyaca ünlü Fransız aktör Vincent Lindon ile paylaştığı Bıçağın İki Yüzü, AKM Yeşilçam Sineması’nda sinemaseverlerle buluşuyor. Yönetmenliğini Claire Denis’in yaptığı ve 72. Uluslararası Berlin Film Festivali’nde En İyi Yönetmen dalında Altın Ayı ödülüne uzandığı film, 30 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında AKM Yeşilçam Sineması’nda izlenebilecek.
 

İlişkilerin karmaşıklığına odaklanıyor

Tutkulu bir aşk üçgenini konu alan Bıçağın İki Yüzü, ilişkilerin karmaşıklığına odaklanıyor. Film, Jean ile uzun süredir bir birliktelik içerisinde olan Sara'nın, Jean için terk ettiği eski aşkı François'nın hayatına tekrar girmesiyle gelişen olayları anlatıyor. Paris’te mevsim kıştır. Sarah ve Jean birbirlerini seven, yıllardır beraber yaşayan bir çifttir. Aşkları onları mutlu etmekte ve güçlendirmektedir. Asla sönmeyecek arzuları ile beraber aralarında karşılıklı bir güven vardır. Ancak bir sabah, kendisini Jean ile tanıştıran François, Sarah’ın hayatına tekrar girer. François, Sarah’ın daha önce Jean için tereddüt etmeden terk ettiği kişidir. Sara, hayatının aniden değişebileceğini hisseder ve sonrasında hayatları karmaşık bir hal alır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni