Türkiye’nin Yeni Nesil Haber Sitesi: ENHaber

Türkiye’deki medya ve habercilik sektörü her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Doğru, tarafsız, gerçekleri ile beraber haber yapabilmek neredeyse imkansız haline geldi. Bunun bilincinde olan bazı gençler, açtıkları internet sitesi üzerinden doğru ve tarafsız haberler yaparak tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarmış durumdalar. Bugün ki yazımızda enhaber.org internet adresinin geleceği hakkında konuşacağız.

EnHaber Tarafsız Medya Haberciliği

EnHaber.Org başta gündem olmak üzere ekonomi, siyaset, dünya, teknoloji, medya ve spor gibi alanlarda güncel paylaşımlarda bulunuyor. Bunun yanı sıra okuyucularına namaz vakitleri ve hava durumu hakkında da güncel bilgiler veren platform, her geçen gün kendisini geliştirmeye devam ediyor. Son dakika haberleri, ekonomi haberleri, siyaset haberleri alanlarında sürekli güncel bilgiler paylaşan platform, köşe yazarlarını da her geçen gün geliştirmeye devam etmektedir.

Günümüzde her kurulan 100 haber sitesinden neredeyse 99’u haberleri bot olarak tabir edilen otomatik yazılımlarla giriyor. Birebir birbirleri ile aynı olan bu sitelerden tarafsız haber paylaşmaları beklenemez. Enes Yayıncılık Hizmetleri A.Ş tarafından kurulan EnHaber otomatik yazılımlardan tamamen uzaklaşarak özgün, tarafsız ve doğru haberler paylaşmaktadır. Alanlarında uzman Köşe Yazarlar edinmeye çalışan platform, kaliteli haberler paylaşabilmek adına ekibini her geçen gün büyütmeye devam etmekteler. Birazdan da belirteceğimiz internet adresini ziyaret ederek paylaşılan haberlerin kalitesi hakkında ipucu edinebilirsiniz.

https://www.enhaber.org/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı