Körfez Akşemsettin Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarında yol çizgileri çekildi

Büyükşehir Belediyesi, Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarında üstyapı çalışmaları sonrası yol çizgilerini de çekti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez 95 Evler mevkii Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesi ve caddenin devamındaki Cumhuriyet Bulvarında üstyapı çalışmaları sonrası yol çizgileri de çekildi. Trafik akışını ve düzenini sağlayan yol çizgilerinin de çekilmesiyle yaya ve araç güvenliği sağlandı.

 

KALDIRIMLAR VE AYDINLATMALAR

Akşemsettin Caddesinde alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, orta refüjü ve cadde ortasındaki aydınlatma direklerini kaldırarak yol kenarına aldı. Eski kaldırımları sökülen caddeye yeni baskı beton kaldırımlar yapıldı.

 

ASFALT SERİLDİ

Körfez 95 Evler mevkii Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesi ve caddenin devamındaki Cumhuriyet Bulvarında 2 bin 500 ton son kat aşınma asfaltı serimi yapılmıştı. Yol çizgisi çekilmesi ile konforlu ve güvenli bir cadde olma hüviyeti kazanan Akşemsettin Caddesi ve devamındaki Cumhuriyet Bulvarı Körfez ilçenin prestij caddelerinden birisi haline geldi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni