Kartepe Uzuntarla’da Altyapı Sonrası Asfalt Serimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesinde gerçekleştirdiği altyapı yatırımları sonrası üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Uzuntarla Mahallesinde gerçekleştirilen atık su altyapı çalışması sonrası asfalt serimi gerçekleştirildi.

KENT GENELİNDE YATIRIMLARA DEVAM
İSU Genel Müdürlüğü kent genelinde yatırım programı kapsamında altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Küresel ısınma ile birlikte yaşanan iklim değişikliğine karşı birçok projeyi hayata geçiren İSU, ayrıca kesintisiz ve sağlıklı altyapı için yatırımlarını sürdürüyor. Altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde bozulan yolların üstyapı çalışmalarını da gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, yenilenen altyapı ve üstyapı ile birlikte bölgenin modern bir çehreye kavuşmasını sağlıyor.

ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi 342. Sokakta 350 metre uzunluğunda yeni atık su altyapı hattı çalışması sonrası sokakta üstyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Üstyapı çalışmaları kapsamında 350 metre uzunluğundaki sokakta asfalt serimi yapılarak çalışmalar tamamlandı.

MODERN ÇEHREYE KAVUŞUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları sonrası toprağın oturma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda asfalt ve parke çalışmaları gerçekleştiriyor. Altyapı sonrası üstyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölge ve çevre halkı modern ve kaliteli bir çehreye kavuşuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni