Kartepe Suadiye Kavşağında ağaçlar budandı

Kocaeli genelinde konforlu ulaşım için çalışmalar yapan Büyükşehir, kavşak ve yol kenarlarındaki yeşil alanların bakımını da eksik etmiyor

 

Ulaşımda şehre birçok önemli eser kazandırarak vatandaşların seyahat kalitesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kavşak ve yol kenarlarındaki yeşil alanların bakımını da gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kartepe Suadiye Kavşağı’nda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından form budaması yapılıyor.

 

PİRAMİDAL VE KONİK ŞEKİLLER

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Suadiye Kavşağı’nın daha bakımlı ve görsel açıdan güzel olması için Büyükşehir ekipleri bakım çalışması gerçekleştiriyor. Kavşakta bulunan Gold Rider, Leylandi ve Mavi Servi türlerindeki ağaçlarda form budaması yapılmakta. Budama ile ağaçlara piramidal ve konik şekiller veriliyor.

 

DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN

Büyükşehir Belediyesi ekipleri form budaması gibi çalışmaları görsel açıdan daha zengin bir çevrenin oluşması ve ağaçların yaşam sağlığı için gerçekleştiriyor. Budama çalışmalarının yapıldığı yerlerde aynı zamanda çevre temizliği ve diğer bakımlar da yapılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı