İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve TEMŞAD arasında ‘İşbirliği Protokolü’ İmzalandı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve TEMŞAD arasında ‘Sevgiyle Koruyalım Projesi İşbirliği Protokolü’ imzalandı. İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMŞAD) Genel Başkanı Ufuk Çoban ‘Sevgiyle Koruyalım Projesi İşbirliği Protokolü 'nü imzaladı.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenine, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, TEMŞAD Genel Başkanı Ufuk Çoban, TEMŞAD Genel Başkan Yardımcısı Ersen Ergün, Proje Koordinatörü Rıdvan Şengül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan ve Şube Müdürü Mevlane Akdeniz katıldı.

 

İzmir Valiliği himayesinde; İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve TEMŞAD arasında imzalanan “Sevgiyle Koruyalım Projesi İşbirliği Protokolü” ile çocuklara devlete karşı sevgi, saygı, güven ve sadakat hissi oluşturmak, polisin, dolayısıyla devletin koruyucu, kollayıcı, sosyal ve şefkatli yüzünü göstermek, çocuklara gösterilecek sevgi ve ilgi ile onların her zaman çevrelerinde güven duyabilecekleri polislerin var olduğu bilincini kazandırmak, şehit aileleri ve gazilerin hayata katılımını kolaylaştırmak, sosyalleşmelerini sağlamak ve toplumsal farkındalık oluşturmak hedefleniyor.

 

Üç yıldır sürdürülen “Sevgiyle Koruyalım Projesi” 4. yılında İzmir’de; Bergama, Dikili, Balçova, Torbalı, Kiraz, Beydağ, Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Karaburun, Karşıyaka, Kınık, Menderes, Menemen ve Narlıdere olmak üzere 15 ilçede uygulanması planlanıyor.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür; eğitimin hayatın her alanına dokunan ve hayat boyu devam edecek kalıcı bilgilerin, davranışların oluştuğu bir süreç olduğunu ifade etti. Yentür, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve TEMŞAD ile birlikte “Sevgiyle Koruyalım Projesi” sayesinde çocuklarda farkındalık, bilinç ve geleceğe emin adımlarla yürümesi adına çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. Yentür, katılım ve desteklerinden dolayı tüm eğitim camiası adına teşekkür etti.

 

İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne; şu ana kadar yapılan projeleri yakından izlediklerini ve gelişmeleri memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Şahne, eğitimin değişim ve dönüşümü sağladığını belirten Şahne, bu projeyle karşılaşan çocuklarla karşılaştıklarında davranışlarının çok daha sıcak olduğunu gördüklerinin altını çizdi. Sözlerine projenin hayırlı uğurlu olması temennisi ile son verdi.

 

TEMŞAD Genel Başkanı Ufuk Çoban; projelerin sürekliliği için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün verdiği katkılardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.  Çoban, daha önceki senelerde gidilmeyen okullara da destek olmak amacı ile projeye devam ettiklerini belirtti.

 

Protokol imza töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni