İSU Merkez Laboratuvarı Kurumlara Analiz Hizmeti Veriyor

Kocaeli’nin içme suyu ve atık su analizlerinin düzenli olarak yapıldığı uluslararası akredite İSU Merkez Laboratuvarı, analiz hizmetleri verdiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ve Bolu Belediyesi ekipleri tarafından ziyaret edildi. Heyetler, laboratuvarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek verilen hizmet ve kullanılan ileri teknoloji cihazlar hakkında bilgi aldı.

295 FARKLI ANALİZ
Türkiye’de Büyükşehir Belediyeleri Su ve Kanalizasyon idareleri içinde örnek ve referans kuruluş olarak gösterilen uluslararası akredite İSU Merkez Laboratuvarı, çeşitli alanlarda 295 farklı parametrede analizler gerçekleştiriyor. İSU Merkez Laboratuvarı, uzman tecrübesi ve teknolojik altyapısıyla Kocaeli’nin yanı sıra birçok ildeki su ve kanalizasyon idaresi, belediyeler, il özel idareleri gibi kamu ve sanayi kuruluşları ile gerçek ve tüzel kişilere son teknoloji donanımı ile analiz hizmetleri verebiliyor.

İKİ İLDEN HEYET İNCELEMESİ
İSU Genel Müdürlüğü Su Analiz İşi Hizmet Protokolü kapsamında hizmet verdiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden 9 ve Bolu Belediyesinden 2 kişilik ekipler uluslararası akredite laboratuvarında incelemelerde bulundu. Laboratuvar uzmanları tarafından konuk heyetler içme suyu, atıksu ve mikrobiyoloji laboratuvarları gezdirilerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ziyaret kapsamında laboratuvar faaliyetleri ile kalite yönetim sistemi ve akreditasyon süreçleri hakkında bilgi paylaşımları gerçekleştirildi.

MEMNUN AYRILDILAR
Konuk heyetler İSU Laboratuvarı uzman ekipleri tarafından verilen bilgileri dikkatle dinleyerek laboratuvarda yapılan çalışmaları inceledi. Ziyarette edindikleri bilgi ve tecrübelerden duydukları memnuniyeti dile getiren konuk heyetler, İSU yetkililerine teşekkür etti. Heyetler, Merkez Laboratuvarı önünde hatıra fotoğrafı çekiminin ardından kurumdan ayrıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni