Gazi Mustafa Kemal Atatürk Gölcük’te Törenle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84.yıl dönümünde Gölcük’te düzenlenen törenle anıldı.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihal edilişinin 84. yıl dönümünde, Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen çelenk sunma töreniyle bir kez daha özlem, şükran ve minnetle anıldı.

 

GÖLCÜK ANITPARK’TA DÜZENLENDİ

Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma törenine; Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, askeri ve sivil erkân, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SUNULDU

İlk olarak Gölcük Kaymakamlığı, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ve Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri, ardından da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saat: 09.05'de siren sesiyle beraber 2 dakikalık saygı duruşuyla devam eden tören, İstiklal Marşı’nın Donanma Komutanlığı bandosu eşliğiyle okunması sonrasında sona erdi.

 

ÖĞRENCİLERDEN ALKIŞ ALAN PERFORMANS

Tören sonrasında da protokol üyeleri, Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenine katıldılar. Törende lise öğrencileri tarafından sahnelenen Atatürk’ün hayatını anlatan oratoryo salondakilerden büyük alkış aldı.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tören; Gölcük Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Atatürk Kupası bocce ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ödül takdimi ile sona erdi. Törenin ardından protokol davetlileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızı anlatan resimlerin yer aldığı resim sergisini gezdiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni