Çağrı Merkezleri Derneği’nin Düzenlediği 8.Takım Liderleri Zirvesi, 980 Kişinin Katılımıyla Gerçekleşti

ÇMD 8. Takım Liderleri Zirvesi, çağrı merkezi sektörünün genç ve başarılı Takım Liderlerini bir araya getirdiği webinarda birbirinden değerli konuşmacılar genç liderlere ilham verdi. Bu yıl 8. kez düzenlenen etkinlik 980 kişilik bir katılımcı sayısına ulaşarak rekor kırdı.  

  

Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD) tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Takım Liderleri Zirvesi, ‘Güçlü Takımlar, Güçlü Liderler, Güçlü Sektör’ temasıyla düzenlendi. Webinar olarak gerçekleştirilen zirvenin açılışını; ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı Banu Hızlı, Başkan Yardımcıları Haktan Saran, Tülay Doğrular ve Zekeriya Arslan yaptı. Çağrı merkezi sektörünün orta kademe yöneticilere duyduğu ihtiyaca, dijitalleşmenin sektöre sunduğu fırsatlara ve getirdiği yeniliklere, hem markalar hem de vatandaşlar tarafında çağrı merkezi ihtiyacının ve kullanımının artan önemine değinilen açılış bölümü keyifli bir sohbet havasında gerçekleşti. 

 

Açılışın ardından ilk olarak Yazar, Akademisyen Psikolog Dr. Ozanser Uğurlu, “Zor zamanlarda Psikolojik Güçlenme” başlıklı bir konuşmasında; hem iş hem de sosyal hayatta geçerli olan durumlara ilişkin duygular, tepkiler ve tutumlara ilişkin altın değerinde tespitlerini ve tavsiyelerini paylaştı.  

 

Zirvenin ikinci bölümünde, ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı Banu Hızlı'nın moderatörlüğünde, iki oturum düzenlendi. ‘Yeni Nesil Liderlik’ başlıklı oturumda konuşmacı olan AsisTT İş Geliştirme ve Müşteri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nimet Güventepe, başarılı bir lider olmanın; hızla değişen yeni dünyada geleneksel liderlik kalıplarının ve anlayışının dışına çıkmak, kişisel ve mesleki gelişimi sürekli kılmak, esnek olmak ve değişime uyum sağlamakla mümkün olabileceğinin altını çizdi.   

 

‘Sektörden Başarı Hikayeleri’ başlıklı ikinci oturumda ise Teleperformance CEO’su Tülay Doğrular, müşteri deneyimi sektörüne adım attığı günlerden bugüne kadar olan kariyer yolculuğunu ve tecrübelerini paylaştı. Doğrular; başarıya giden yolda  vazgeçmemenin, çok çalışmanın,  iyi iletişim becerilerine sahip olmanın ve sonuç odaklı olmanın yanı sıra çalışma hızını artıran, hata oranını azaltan, markaların ve son kullanıcıların memnuniyetini artıran teknoloji yetkinliğinin çok önemli olduğunu belirtti.    

 

Oldukça interaktif ve keyifli geçen zirvede konuşmacılar, katılımcı olan Takım Liderlerinin sorularını samimiyetle cevaplandırdıkları bölümler de oldukça ilgi gördü. Zirve, hediye çekilişinin ardından sona erdi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni