Başkan Kocaman, Sultanbaba Kız Öğrenci Yurdunda

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Biz Bize” Gençlik Buluşmaları kapsamında Kartepe Sultanbaba Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya geldi.   

 

SİZLER GURURUMUZ OLACAKSINIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yoğun mesai programından bulduğu her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. ilçe genelinde eğitim kurumlarını ziyaret eden Başkan Kocaman, gençlerle bir araya gelirken, projeleriyle de eğitimi her alanda destek veriyor. Başkan Kocaman’a Sultanbaba Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Gonca Kapadan’da eşlik etti.

 

İLÇEMİZ GÖÇ ALMAKTADIR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Sizlerle bir arada olmak çok kıymetli. Sizlerle tanışmak işçin buraya geldim. Abi kardeş olarak buradayız. Sizlerle komşuyum evim buraya çok yakındır. Burada yaşadıkça şunu bilin ki Kartepe sizlerin ikinci vatanınız olacak. Kartepemiz ülkemizin her yerinden göç almaktadır. Son iki yıldır Kocaeli’nin en fazla göç alan ilçesi durumundayız. İlçe olarak çok hızlı büyümekteyiz” dedi.

 

EN İYİSİNİ YAPIN

Kartepe Sultanbaba Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kocaman “Ülkemizin son yıllarda geldiği noktayı hep birlikte görüyoruz. Ülkemizin ve ilçemizin daha ileriye gitmesi sizlerin sayesinde olacaktır. Öğrencilik zamanları çok kıymetli zamanlardır. Bunun değerini bilin. Yaptığınız ne iş varsa her zaman en iyisini yapmalıyız. Bu şekilde başarıya ulaşacaksınız” açıklamasında bulundu.

 

SOSYAL MEDYADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Çağın en önemli iletişim araçlarından olan sosyal medyanın kullanımına dikkati çeken Başkan Kocaman “İlçemizde yapılan etkinliklerden haberdar olabilmek için sosyal medya hesaplarını takip etmeniz çok önemlidir. Öğrenciler için birçok etkinlik düzenliyor. Bunu zamanında öğrenmek çağımızın en önemli iletişim aracı sosyal medyadır. Buradan bizlere ulaşabilirsiniz” şeklinde konuştu. Başkan Kocaman tarafından öğrencilere hediyeler verildi.        

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni