Başkan Kocaman, “Gardaşlarla” buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Seka Kamp Mesire Alanı’nda düzenlenen “Gardaşlık Buluşması”na katıldı.

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Sapanca Gölü kenarında bulunan Seka Kamp Mesire Alanı’nda yapılan “Gardaşlar Buluşması” etkinliğine katıldı.

 

 

AYAZ KONSERİ COŞTURDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte yöresel ürünlerin satışı yapılırken, sürpriz hediyeler ve çocuklar için oyun grupları oluşturuldu. Meşhur Sivas köftesinin de ikram edildiği etkinlikte, Sivaslılar Ayaz Aydın konseri ile keyifli zaman geçirdiler.

 

 

KÜLTÜREL DEĞERLERİ YAŞATIYORUZ

Seka Kamp Mesire Alanı’nda yapılan etkinlikte Sivaslı hemşehrileriyle hasret gideren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe’de sizlerle bir araya gelmek çok güzel. Ülkemizin her yeri çok güzeldir. Bugün memleketin yiğit adamları için buradayız. Allah sizlerden razı olsun. Kocaeli’de belediyeler olarak her zaman sizlerle birlikteyiz. Siz yeter ki kültürümüzü yaşatmaya devam edin. Unutturmamamız gereken örf ve adetlerimiz var. Bunlara birlikte sahip çıkıyoruz” açıklamasında bulundu. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni