Başkan Arısoy: Zeytinburnu Büyük Bir Gönül Coğrafyası Üzerine Kurulmuştur

“18. Yöresel Günler” etkinliğinin Marmara Bölgesi gecesinde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Zeytinburnu’muzda Balkanlardan, Orta Asya’ya, 7 bölgemizden 81 vilayetimize gerçek bir gönül coğrafyası inşa ettik. Zeytinburnu’muz sizlerle daha güzel oluyor, gayemiz burada yaşayan hemşehrilerimizin mutluluğudur. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını arzu ediyorum.” temennisinde bulundu.

Zeytinburnu 18. Yöresel Günler etkinliğine ev sahipliği yapan Marmara Bölgesi gecesinde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’nun Balkanlardan Orta Asya’ya, Türkiye’nin 7 bölgesinden 81 vilayetine kadar çok geniş bir gönül coğrafyası üzerine kurulduğunu söyleyerek, bu birlikteliğin, bu kardeşliğin uzun yıllar bozulmadan devam etmesi dileğinde bulundu. 

 

“ZEYTİNBURNU KENDİ KÜLTÜR SİMYASINI OLUŞTURMUŞ BİR İLÇEDİR”

Yöresel Günler etkinliği ile her yıl 15 Temmuz Meydanı’nda bir araya gelip Zeytinburnu’nda ki kültür kardeşliğinin pekiştirmeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Arısoy, “Her yıl bu meydanda bir araya geliyoruz. Ben artık 18 yıldır bu meydanda bir araya gelen insanların farklı olduğunu düşünüyorum. Bizlerin arasında kopmaz bağların kurulduğuna inanıyorum. Çok geniş bir gönül coğrafyasından karma bir kültür oluşturduk. Zeytinburnu’muz gerçekten farklı bir kültür simyası oluşturuyor ve böylelikle bir aile oluyoruz. Bizim amacımız bu çok kültürlü yapı içerisinde bir arada yaşayan siz hemşehrilerimizin buralı olmaktan mutluluk duymasını ve bugüne kadar olduğu gibi kardeşçe yaşamasını sağlamaktır.” dedi.

Başkan Arısoy’un konuşmasının ardından program, Marmara Bölgesi Halk Oyunları gösteri ekibi, Elif Buse Doğan ve Osman Aslan konseriyle devam etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni