Amgen Türkiye Gönüllüleri Make a Wish Türkiye ile çocukların dileklerini gerçekleştirmek için bir araya geldi

Biyoteknoloji şirketi Amgen Türkiye, şirket içinde kurduğu “Gönlü Sorumlular” ekibi ile bu kez çocuklara iyilik dağıttı. Make a Wish Türkiye ile bir araya gelen Amgen, 25 gönüllü çalışanı ile gerçekleştirdiği 5 Dilek Tasarım Atölyesi ile ciddi hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini tasarladı ve gerçekleştirdi.

 

 Kurumsal vatandaşlığı, sahip olduğu sorumluluk hissinin ayrılmaz bir parçası ve geleneği olarak gören Amgen Türkiye, gönüllüleri ile birlikte Make a Wish Türkiye tarafından hayata geçirilen Dilek Tasarım Atölyesi projesine katıldı. Amgen, derneğin, hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak hedefiyle dahil olduğu Dilek Tasarım Atölyesi’ne 25 gönüllü çalışanı ile katıldı ve düzenlenen 5 atölye çalışmasında çocukların dilekleri tasarlanarak gerçeğe dönüştürüldü.

 

Amgen Türkiye Genel Müdürü Güldem Berkman, Amgen’de “iyi şirket” olma bilinciyle gelen sorumluluk hissini tüm topluma ve çevreye yayma hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Berkman, “Şirket içinde gönüllü çalışanlarımızın bir araya gelerek oluşturduğu “Gönlü Sorumlular” ekibi ile Türkiye’nin dört bir yanına iyilik taşımayı hedefliyoruz. Make a Wish Türkiye ile çocuklarımızın yüzlerini güldürmek üzere bir araya geldik. İnsanların umut, dayanma gücü ve sevinç duygularını güçlendirmeyi istedik. Çocuklarımızın dilekleri gerçekleştiğinde dünya değişiyor. Onların mutluluğunu görmek paha biçilemezdi” diye konuştu.

 

Make-A-Wish®Türkiye; hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3 – 18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Dernek, 1980 yılında ABD’de lösemi hastası olan 7 yaşındaki Chris’in polis olma dileğinin gerçekleştirilmesiyle temelleri atılan Make-A-Wish’in kolu olarak 2000 yılında Türkiye’de kuruldu. 2000 yılından bu yana yaklaşık 4900’den fazla dilek gerçekleştiren dernek, 2009 yılından itibaren dünyadaki en büyük dilek gerçekleştirme kuruluşu olan Make-A-Wish® Uluslararası Vakfı’nın Türkiye temsilcisi oldu. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni