Yemeksepeti’nde Yeni CFO ve CPCO Görevlerine Başladı

 Yemeksepeti’nde yapılan üst düzey atama ile Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) görevine Sevil Tanrıdağlı, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CPCO/Chief People and Culture Officer) görevine Hande Yalgın getirildi. 

 

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nde iki yeni üst düzey yönetici görevlendirmesi gerçekleştirildi. Sevil Tanrıdağlı, Yemeksepeti Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak atanırken, Hande Yalgın ise Yemeksepeti İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CPCO) görevine getirildi.  

 

Ekonomi alanındaki lisans eğitimini 1995-1999 yıllarında Marmara Üniversitesi’nde İngilizce Ekonomi bölümünü tamamlayan ve profesyonel iş yaşamına Deloitte’ta başlayan Sevil Tanrıdağlı, sonrasında 15 yılı aşkın süre Mondelēz International’da yurt içi ve yurt dışı olmak üzere farklı görevlerle hazine ve finans operasyonlarının yönetiminde yer aldı. Sevil Tanrıdağlı, Yemeksepeti’ne katılmadan önce son olarak Eczacıbaşı Vitra Karo’da CFO görevinde bulunuyordu. 

 

İstanbul Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler ile İnsan Kaynakları Yönetimi alanlarında öğrenim hayatını tamamladıktan sonra  Co-Active Koçluk eğitimi de alan Hande Yalgın, profesyonel kariyerine Avis İnsan Kaynakları departmanında başladı. Daha sonraki yıllarda Arkas Holding, Turkcell, Yıldız Holding ve Vodafone’da çeşitli İnsan Kaynakları liderlik rolleri üstlenen Yalgın; Logo Yazılım, Modanisa ve son olarak OTI Holding’de CHRO görevinde bulunuyordu.

 

Üst yönetim ekibinin bir parçası olarak Yemeksepeti CEO’su Mert Baki’ye bağlı çalışacak olan Sevil Tanrıdağlı ile Hande Yalgın, 19 Eylül 2022 itibarıyla yeni görevlerine başladılar.    

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni