Türkiye Hayat Emeklilik’ten Birikim Danışmanlığı

Türkiye Hayat Emeklilik, dijitalleşme yolculuğuna ‘Fona Sor’ mobil birikim danışmanlığı hizmetiyle devam ediyor. Ekim ayında hayata geçen birikim danışmanlığı uygulaması sayesinde Bireysel Emeklilik katılımcıları kişiye özel danışmanlık hizmetini en hızlı, güvenilir ve pratik şekilde deneyimleyebilecekler. 

 

Türkiye Hayat Emeklilik, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcılarının birikimlerini modern varlık yönetimi yaklaşımları ile değerlendirebilecekleri yeni mobil birikim danışmanlığı hizmetini hayata geçirdi. Katılımcıların risk profilleri, yaşları, fon dağılım değişikliği hakları gibi birçok kriteri göz önünde bulunduran, ağırlıklı olarak yapay zeka piyasa beklentilerini dikkate alarak teknolojiden maksimum oranda fayda sağlayarak fon karma önerisi hizmeti veren robot danışmanlık uygulaması “Fona Sor” ile hizmet vermeye başladı. 

 

Sigorta algısını dönüştürerek, teknolojiyi daha iyi kullanmak için kişiselleştirilmiş çözümlere odaklanan Türkiye Hayat Emeklilik, yeni uygulaması “Fona Sor” ile kişisel bir birikim danışmanlığı deneyimi sunuyor.  Piyasaları ve kişilerin risk profillerini değerlendirerek en uygun fon dağılımını öneren hizmet, piyasalardaki ani değişimleri ve trendleri hızlı takip imkânı sağlıyor. Katılımcılar kendilerine sunulan uygun fon dağılımını, “Fona Sor” hizmetinin önerilerine göre otomatik olarak değiştirebiliyorlar.

 

Türkiye Sigorta Müşteri Platformu üzerinden hizmet veren “Fona Sor” için kullanıcıların, mobil uygulamasındaki fon güncelleme adımından sonra Risk Profil Anketini tamamlamaları gerekiyor. Anket yanıtlarına göre fon tavsiyesinde bulunan uygulama zaman içinde piyasalardaki değişiklikleri takip ediyor. Yeni fon önerilerini yıllık 12 kez fon dağılım hakkını dikkate alarak ve bu hakkı optimum şekilde değerlendirip katılımcılara anlık bildirimlerle iletiyor. Tamamen kişiye özel olarak hazırlanan profesyonel fon tavsiyesine göre değişiklik yapabilen uygulamanın temel amacı katılımcıların risk profiline en uygun fon dağılımında maksimum faydayı sağlamasıdır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni