Türkiye Finans Emekli Maaş Promosyon Kampanyası’nı Yeniledi

7500 TL’YE VARAN PROMOSYON ÖDEMESİ ve 2500 TL’YE VARAN NAKİT ÖDÜLÜ İLE

 

Türkiye Finans Katılım Bankası, emekli maaşını Türkiye Finans’a taşıyan kişilere 7500 TL’ye varan tutarda promosyon ödemesi yapıyor. Banka ayrıca emekli maaş müşterilerinin referans olacakları emekli tanıdıkları için de 2500 TL’ye varan nakit ödüllere sahip olma fırsatı sunuyor. Kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.

Toplumun farklı kesimlerini desteklemeyi sürdüren Türkiye Finans, Emekli Maaş Promosyon Kampanyası’nı yeniledi. Yıllarca emek ve özveriyle çalışan emeklilere özel cazip fırsatlardan oluşan yeni bir destek paketi sunan banka, emekli maaşını Türkiye Finans’a getiren müşterilerine 7500 TL’ye varan tutarda promosyon ödemesi yaparken; yakınlarının emekli maaşını Türkiye Finans’a taşımalarına aracılık eden emekli maaşı müşterilerine ise her bir yakını için 250 TL, toplamda 2500 TL’ye varan nakit ödüllere sahip olma imkânı sunuyor.  

 

Promosyon ödemesinin yanı sıra hem emekliler hem de yakınları için cazip fırsatlar bir arada

 

Emekli Maaş Promosyon Kampanyası, promosyon ödemesi ve nakit ödüllerin yanı sıra çok çeşitli avantajları bir arada bulunduruyor. Şubede işlem önceliği, bankanın farklı kategorilerdeki kredi kartlarından ücretsiz faydalanma olanağı, ücretsiz EFT ve havale işlemleri, yüzde 50 indirimli kiralık kasa hizmeti, 8700 anlaşmalı Yapı Kredi ve PTT ATM’sinden 2000 TL’ye kadar ücretsiz para çekme hakkı ile ilk üç ay bankanın kredi kartıyla yapılacak aylık 250 TL ve üzeri harcamaya 100 TL, toplamda 300 TL’ye varan bonus puan kazanma gibi fırsatlar da kampanya kapsamında sunuluyor. Ayrıca emekliler maaş günlerinden 3 gün önce ücretsiz 1000 TL'ye kadar para çekebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni