Tepe Savunma ve Güvenlik yüzde 45 oranla kadın istihdamında fark yaratıyor

Dünya sürekli değişiyor ve gelişiyor. Bu da kurumların ve insanların özel güvenlik hizmeti ihtiyacının büyümesine neden oluyor. Sektörün lider firması Tepe Savunma ve Güvenlik, 13 bini aşkın personelle 8 alanda hizmet veriyor. Yılsonuna kadar 15 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen Tepe Savunma ve Güvenlik, bu doğrultuda kurumlarla iş birlikleri kuruyor. Özellikle beyaz yaka kadın çalışan oranında yüzde 45’e yaklaşan Tepe Savunma ve Güvenlik, bu sayıyı artırmaya özen gösteriyor ve bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor.

 

30’uncu yılına yaklaşan ve Bilkent Holding çatısı altında faaliyetlerini gerçekleştiren Tepe Savunma ve Güvenlik, 2023 yılına istihdam sayısını artırarak girmeyi hedefliyor. Şu an 14 bine yakın çalışanı bulunan Tepe Savunma Güvenlik, 15 bin çalışana ulaşmayı amaçlıyor. Beyaz yaka kadın çalışan oranında yüzde 45’lik bir oranda sektörde fark yaratan Tepe Savunma ve Güvenlik, kadın ve erkek beyaz yaka çalışanlarının sayısının eşit olmasına özellikle dikkat ediyor.

 

Sahada bulunan ekipleriyle faaliyetlerine devam eden Tepe Savunma ve Güvenlik, yaklaşık 14 bin özel güvenlik görevlisiyle, hizmet sunduğu 700’e yakın kurumsal iş ortağıyla özel güvenlik sektöründe ilk sıralarda yer alıyor. Tepe Savunma ve Güvenlik, 81 ilin tamamında 42 AVM, 351 muhtelif sanayi tesisi, 17 deniz limanı, 74 otel, 224 adet iş merkezi, konut ve yaşam alanında da faaliyet gösteriyor.

 

Yılsonuna kadar çalışan sayısını 15 bine ulaştırmayı hedefleyen Tepe Savunma ve Güvenlik, belediyeler, İŞKUR merkezleri ve üniversite iş birliklerine de önem veriyor. Sektörde yer alan ülkemizde geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip 700 binden fazla kişi bulunuyor ancak bunların yaklaşık yarısı özel güvenlik görevlisi olarak görev yapmıyor. Tepe Savunma ve Güvenlik, gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında özel güvenlik görevlisi kartına sahip bu kişileri bünyesine katmayı planlıyor.

 

ÜNİVERSİTE MEZUNLARINA STAJ İMKÂNI

Tepe Savunma ve Güvenlik, üniversiteler ve meslek yüksekokullarında kariyer günleri kapsamında etkinlikler gerçekleştiriyor. Özellikle ‘Özel Güvenlik ve Koruma’ bölümlerinden mezunlarla henüz öğrenciyken iletişim kuran Tepe Savunma ve Güvenlik, staj ve kariyer fırsatı da sunuyor.

 

ÇALIŞANLARA ‘MUTLULUK’ ÇALIŞTAYI

Çalışanlarının kuruma aidiyet duygusunu ve mutluğunu ölçümleyebilmek adına anketler düzenleyen Tepe Savunma ve Güvenlik, iki yılda bir düzenli olarak ‘Çalışan Mutluluğu Çalıştayı’ gerçekleştiriyor. Tepe Savunma ve Güvenlik, bu çalıştay sonucunda ortaya çıkan bilgiler ışığında aksiyonlar alarak çalışanlarının iş yerindeki mutluluğunu ve huzurunu artırmak için yeni çalışmalar yapmaya özen gösteriyor. Ayrıca düzenli olarak her ay toplanan komite, öneri ve beklentileri üç 3 ayda bir üst yönetime sunarak yol haritası çiziliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni