Team Paribu sporcularının eğlenceli mücadelelerine sahne olan “Hodri Meydan" devam ediyor

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, sporun yarınını desteklemek için kurduğu Team Paribu çatısı altında gerçekleştirdiği projelerden “Hodri Meydan” ile izleyicilere eğlenceli içerikler sunmaya devam ediyor. Millî sporcuların birbirlerinin branşında sporcu olmayı deneyimlediği “Hodri Meydan”, 2022’de dört karşılaşmaya sahne oldu. 

Millî sporcuları desteklemek ve geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Team Paribu çatısı altında farklı projeler gerçekleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçen “Hodri Meydan, farklı spor dallarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Team Paribu sporcularının birbirlerinin branşında sahaya çıktığı sıra dışı meydan okumalara ev sahipliği yapıyor. “Hodri Meydan”, Paribu’nun YouTube hesabında şimdiye kadar yayınlanan dört farklı bölümle izleyicilere eğlenceli görüntüler sundu. Kendi branşları dışında bir branşı deneyimleyen Team Paribu sporcuları bu branşların ne kadar zorlu olduğunu fark ettiklerini belirtti.  

Hodri Meydan serisinin ilk bölümünde millî cimnastikçi Ahmet Önder, millî modern pentatlet İlke Özyüksel ile karşı karşıya geldi. İkinci bölümde millî yüzücü Nida Eliz Üstündağ ve millî serbest dalışçı Fatma Uruk karşı karşıya gelirken üçüncü bölümde millî atlet Berfe Sancak ve millî rüzgâr sörfçüsü Dilara Uralp Palombo birbirine meydan okudu. Son bölümde ise, millî basketbolcu Sertaç Şanlı ve millî karateci Dilara Bozan’ın eğlenceli karşılaşmasına sahne olan serinin tamamını izlemek için Paribu YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni