Şampiyonlardan Saray Belediyesi'ne ziyaret

Tekirdağ’da düzenlenen Puanlı Atletizm Genç Kız Yarışmaları’na damga vuran Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Saray Belediyesi’ni ziyaret etti. Şampiyon kızları ağırlayan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ, Saray’ın gururu kızları tebrik etti.

KEMALPAŞA’NIN KIZLARI 5.KEZ TÜRKİYE GRUP ŞAMPİYONASI’NDA
Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tekirdağ’da düzenlenen Puanlı Atletizm Genç Kızlar Yarışmalarında madalyaları topladı. Toplamda 26 madalya kazanan Kemalpaşa’nın kızları, Genç Kız A’da Tekirdağ İl 1.’si olarak 5’inci kez Türkiye Grup Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kızları, Okul Müdürü Fatih Topaloğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Çetinkaya ile birlikte salı günü Saray Belediyesi’ni ziyaret etti.

BAŞKAN ERKİŞ TEŞEKKÜR ETTİ
Sportif başarılarıyla Saray’ın gururu olan kızçeleri Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ ile birlikte ağırlayan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “14 sporcusuyla müsabakalara katılıp 10 birincilik, 13 ikincilik ve 3 üçüncülük olmak üzere ilçemize 26 madalya kazandıran Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kızları’nı kutluyorum. Saray halkı adına bizlere bu gururu yaşatan kızçelerimize, saygıdeğer Müdürümüz Fatih Topaloğlu’na, spor hocamız Sayın Bayram Çetinkaya’ya teşekkür ediyorum. Saray Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

GÖKDAĞ TEBRİK ETTİ
Başkan Erkiş’ten sonra söz alan Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ da sportif başarılarıyla büyük başarılara imza atan Kemalpaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi kızlarını tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni