OKX, İstanbul’da Türk kripto para yatırımcılarıyla buluştu

Global kripto para borsası OKX, Türk kripto para yatırımcılarıyla buluşmaya devam ediyor. Yatırımcıların geri bildirimlerine önem veren borsa, Türk kripto para piyasasının en eski oluşumlarından Altcointurk’ün düzenlediği KriptoCuma etkinliğine katıldı.

 

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsalarından OKX, Türkiye’deki sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Yatırımcıların geri dönüş ve deneyimlerine değer veren borsa, bulduğu her fırsatta yatırımcılarla temas ediyor. Geçtiğimiz günlerde Coinoxs’ta Meet-Up düzenleyen OKX, şimdi de Türk kripto para piyasasının en eski oluşumlarından Altcointurk’ün düzenlediği, gelenekselleşen KriptoCuma etkinliğine katıldı.

 

9 Eylül Cuma günü İstanbul Kadıköy’deki Altcointurk Base’de gerçekleşen KriptoCuma etkinliğinde OKX sunumu, Kahoot! yarışması, fokus grup çalışması ve çekiliş yapıldı. Global kripto para borsası OKX, katılımcılara Türkiye planlarını anlatırken, yatırımcıların geri bildirim ve görüşlerini dinledi.

 

Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan OKX Türkiye Pazarlama Direktörü Ahmet Onur Yeygün, “Kripto para piyasası oldukça dinamik bir piyasa. Gelişimini hala devam ettirmesinden dolayı özellikle borsaların hem güncel kalması hem de yatırımcıların görüşlerini dikkate alması gerekiyor. Biz de OKX olarak, kullanıcılarımıza en iyi deneyimi yaşatabilmek için geri bildirimlere çok önem veriyoruz. Bu yüzden de elimizden geldiğince direkt temas kurmaya çalışıyoruz. KriptoCuma etkinliği de bu bağlamda bizim için güzel bir fırsat oldu. Birçok yatırımcıyla sohbet etme fırsatı bulduk. Altcointurk ekibine de bize böylesi bir imkanı sundukları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yine kripto para yatırımcılarıyla görüşmeye ve onları dinlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni