Mastercard’da Üst Düzey Atama

Ödeme teknolojileri alanında dünyanın önde gelen kuruluşu Mastercard’ın Doğu Avrupa Bölgesi Pazarlama ve İletişim’den Sorumlu Başkan Yardımcılığı pozisyonuna Yasemin Develioğlu atandı.

 

Mastercard’ın Doğu Avrupa Bölgesi Pazarlama ve İletişim’den Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atanan Yasemin Develioğlu, yeni görevinde Türkiye’nin de içinde olduğu Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan, Beyaz Rusya, Ermenistan, Moldova ve Ukrayna’yı kapsayan Doğu Avrupa bölgesinin pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak. Develioğlu, bu görevlerinin yanı sıra markanın bölgedeki sponsorluk projelerini ve Paha Biçilemez platformlarını da yönetecek.

 

Boğaziçi Üniversitesi İşletme mezunu olan ve London School of Economics’te pazarlama sertifika programına katılan Yasemin Develioğlu, kariyerine 2004 yılında Unilever Türkiye’de başladı. Türkiye, İsrail, Türki Cumhuriyetler, İran ve Orta Doğu ülkelerini kapsayan NAMET bölgesinde farklı ürün kategorilerinde birçok marka ve ürün projelerini yürüttü. 

 

2012-2017 yılları arasında Coca Cola Türkiye Pazarlama Müdürlüğü görevinde birçok ödüllü projeye imza atan Develioğlu, 2017 yılında Jolly Tur’a CMO olarak atanarak yenilikçi projelerle başarılı bir büyüme sağladı. Develioğlu, 2 yıl üst üste Yılın En İyi 50 CMO’su arasında yer alırken, farklı ülkelerdeki pazarlarda, ödüllü pazarlama programları ve reklam kampanyaları geliştirme konusundaki deneyimini ortaya koydu. Develioğlu, kitesurf, snowboard gibi doğa sporlarından keyif alıyor, seyahat ve gastronomik keşiflere ilgi duyuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni