Futbol Tutkunu Aliağalı Gençler Yeteneklerini Gösterecek

Yeni sezonda Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle İzmir 2.Amatör Kümede mücadele edecek olan Aliağa Genç SK, kapılarını Aliağalı gençlere açıyor. Aliağa Genç SK’da forma giymek isteyen 22 yaş ve altı Aliağalı futbolsever gençler, 3 Mart 2023 Cuma günü saat 18.00’de Aliağa Atatürk Stadında gerçekleştirilecek olan seçmelerde yeteneklerini sergileyecek.

Aliağa’nın futboldaki temsilcilerinden Aliağa Genç SK, Aliağa’da ikamet eden, futbola gönül vermiş gençleri seçmelere davet ediyor. Kendine güvenen, futbol oynamayı seven, takım oyunu ve mücadele ruhuna sahip 22 yaş ve altı tüm futbol tutkunu gençler için seçmeler gerçekleştirilecek. Antrenörler eşliğinde düzenlenecek seçmeler sonrasında ise antrenmanlara başlanacak.    

Aliağa’nın futbol tutkunu gençlerle dolu olduğunu belirten Aliağa Genç SK Başkanı Murat İçöz, “Hem takımımıza hem de Aliağalı gençlere amatör liglerde mücadele etme imkanı sağlayan Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Kuracağımız kadro ile İzmir amatör liginde Aliağa’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni