Formula 1 heyecanı Mackolik'te

Formula 1 heyecanı Türkiye’nin en büyük dijital spor markası Mackolik’te yaşanıyor.

Mackolik, 5 Mart’ta Bahreyn GP ile başlayacak dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu olarak kabul edilen Formula 1 yarışlarının canlı sonuçlarını kullanıcılarına sunuyor. 

Türkiye’de 9,9 milyon, Match en Direct’le Fransa’da 4,8 milyon aylık kullanıcıya ulaşan, ülkemizin en büyük dijital spor markası Mackolik, Formula 1 yarışlarının nefes kesen heyecanını kullanıcılarıyla buluşturuyor. 

5 Mart’ta Bahreyn GP ile başlayacak olan Formula 1 yarışı sonuçları, ‘Türkiye’nin En Büyük Stadyumu’ sloganıyla kullanıcılarını bir spor çatısı altında buluşturan Mackolik’ten canlı olarak takip edilebilecek.  

Radar ile canlı süreler

Mackolik kullanıcıları, F1 yarış hafta sonları boyunca koşulacak antrenman turlarında, sıralama turlarında ve Grand Prix’de tüm pilotların attıkları turların sürelerini canlı olarak takip edebilmenin yanı sıra, araçların pist üzerindeki konumlarını da radar üzerinden anbean görüntüleyebilecekler.

Karşılaştırma ekranıyla farkı yaşa

Son şampiyon Max Verstappen mi pistte daha iyi sürelere imza atıyor yoksa geçen sezonun ikincisi Charles Leclerc mi?

Mackolik’in canlı Formula 1 ekranında kullanıcılar, seçtikleri iki pilotun sürelerini, hangi lastikle pistte yer aldıklarını, son tur zamanlarını ve en iyi tur zamanlarını görebilecekler.

Büyük heyecan 5 Mart’ta 

Sezonun ilk yarışı Bahreyn Grand Prix’si, Bahreyn Uluslararası Pisti’nde, 57 turda tamamlanacak. Yarışta sıralama turları 4 Mart Cumartesi saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Yarış ise 5 Mart Pazar günü saat 18.00’de start alacak. 

Formula 1’de sezon 26 Kasım’da gerçekleştirilecek Abu Dhabi GP’si ile son bulacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni