Emirates Grubu, teknoloji uzmanlarını kariyerleri için Dubai’ye davet ediyor

Türkiye’deki doğru becerilere sahip IT profesyonellerinin, kariyerlerinde gelişim kaydetmek için Emirates Grubu’’ndan başka yere bakmalarına gerek yok. Grup bünyesinde dünyanın en büyük lider uluslararası havayolu şirketi Emirates ve seyahat hizmetleri sağlayıcısı olan dnata yer alıyor.

 

Grup, işe alım sürecini 22 Kasım tarihinde İstanbul’da gerçekleştireceği özel bir bilgilendirme oturumu ile başlatacakOturum için değerlendirme listesine girmek, Grubun IT uzmanları ve İşe Alım ekibi ile tanışmak isteyen teknoloji profesyonelleri buraya tıklayabilirler.

 

Önümüzdeki birkaç ay boyunca, Grup, yazılım mühendisliği, DevOps, hibrit bulut, Çevik teslim, teknik ürün yönetimi, dijital işyeri, siber güvenlik, IT mimarisi, inovasyon ve hizmet yönetimi alanlarında çeşitli roller için 800’den fazla IT uzmanını işe alacak.

 

Emirates Operasyon Direktörü Adel Al Redha yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dubai, teknoloji uzmanlarının geleceğin uygulamalarının geliştirilmesinde çalışmayı arzuladığı dünyadaki ilk 10 şehirden biridir. Global bir havayolu şirketi olarak, sürekli ürün yenileme ve operasyonlarımızda verimlilik için çalışıyor, teknolojik gelişimden faydalanmak ve çalışanlarımızın becerilerini geliştirmek için yarına yatırım yapıyoruz. IT personelimizin bir parçası olacak yeteneklerle şirketimizde çalışmak için istekliyiz. Hazırlık aşamasında olan bir dizi heyecan verici ve zorlu, teknoloji ve inovasyon projelerimiz var. Bunlardan bazıları günlük süreç ve faaliyetimizi şekillendirecek. Tüm bunların teknoloji profesyonellerinin hayal ettiği kariyerin temelini oluşturduğunu biliyoruz.”

 

Projeler

Grubun IT ekibi genelde Dubai ve tüm dünyadaki 40’tan fazla marka ve işletme için B2C, B2B, destek birimleri ve operasyonlarda son teknoloji projeler üzerinde çalışır. 

 

Ekip, operasyonların yönetilmesine, gelirlerin artırılmasına, maliyetlerin sadeleştirilmesine, işletmenin ve çalışanların verimliliklerinin en üst düzeye çıkarılmasına ve şirket içi bağlılık sağlanmasına yardımcı olmak için gerçek katkılarda bulunan yazılım ve sistemleri tasarlar, kurar ve etkin şekilde yönetir. IT ekibinin gerçekleştirdiği yakın tarihli projeler arasında Emirates Premium Economy Class hizmetinin satışa sunulması, yapay zekâ modelleri kullanarak catering faaliyetlerinin optimize edilmesi, check-in için biyometrik teknolojisinin süreçlere dâhil edilmesi ve self-servis bagaj teslim hizmetinin devreye sokulması ile dnata’nın kargo ve kaynak yönetim sistemleri üzerine yaptıkları çalışmalar yer alıyor.

 

Teknoloji çalışanları, derinlemesine veri analizinden faydalanarak ve sektör lideriyle ortaklık çerçevesinde makine öğrenimi ve robotik teknolojisini uygulamaya koyarak ileri teknolojileri ve en yeni uygulamaları şirketin operasyonlarıyla buluşturmak ve esnek, kullanıcı dostu yolcu arayüzleri geliştirmeye başlamak için çok büyük imkânlara sahiptir. 

 

Araçlar ve Teknolojiler

Bulut hizmetleri, mikro hizmetler, API yönetimi, etkinlik yayını, robotik, DevOps, yüz tanıma dâhil biyometrik, web tabanlı ve yerel mobil uygulama geliştirme ve ReactJS, full stack Java, .NET ve Python gibi modern programlama dilleri IT ekibine sunulan gelişmiş araçlar, teknolojiler ve kalıplardan bazılarıdır.

 

Eğitim ve Gelişim

Eğitim, becerilerin geliştirilmesini ve çapraz beceri edinmeyi sağlayan bir dizi araç, teknoloji, teknik konu ve çevik teslimden oluşan derinlemesine derslerden oluşur. Ayrıca e-eğitim de sunulur ve teknolojide kadınlar desteklenir. Bunlar, bilgi paylaşım oturumları, teknoloji sohbetleri, hackathon’lar, kodlama festivalleri ve eğitim kamplarıyla desteklenir. 

 

Teknoloji çalışanları ayrıca aktif ve güçlü bir coder topluluğunun, bir IT etkileşim merkezinin, bir teknoloji akademisinin, bir siber güvenlik ve hatta bir veri bilimi uygulaması forumunun da bir parçası olurlar.

 

Emirates Grup

Emirates Grup, ürün ve hizmetlerinde inovasyona öncelik vermesiyle hayranlık uyandıran bir üne sahiptir. Grup, sektöre liderlik eden start-up programları Intelak ve Aviation X-Lab’e ve kritik operasyonel alanlar için yazılım ve donanım geliştirilmesiyle robotik teknolojisine yatırım yaparak Metaverse ve diğer Web 3.0 teknolojilerindeki varlığını sağlamlaştırıyor.

 

Emirates rekabetçi bir maaş ve ödeneklerin yanı sıra kar payı hakkı, mükemmel bir sağlık ve hayat sigortası, birinci dereceden yakınlar için ayrıcalıklı kargo, yıllık izin ve bilet imkânları ve bakmakla yükümlü olunan kişiler, yakın akrabalar ve arkadaşlar için Emirates ağındaki 130 uçuş noktasının tamamına seyahat edebilecekleri son derece indirimli uçuş biletleri sunuyor. Emirates Platinum kart çalışanlara BAE’de ve dünya çapında kulüpler, klinikler, eğitim gibi binlerce mağazada ve perakende satış noktasında ve konaklama tesislerinde çeşitli ayrıcalıklar ve indirimler sunuyor. 

 

Türkiye’de yaşayan ve kariyerlerinde çıtayı daha da yükseğe taşımak isteyen teknoloji profesyonelleri, mevcut rollere göz atarak buradan başvuru yapabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni