Emar A.Ş. Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda Yer Aldı

Enerji verimliliği alanında sektörüne öncülük eden Elginkan Topluluğu şirketlerinden Emar A.Ş., Türkiye’nin en büyük karma enerji fuarı ve buluşma zirvesi olan 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na katıldı. 

 

Çevre dostu çözümleriyle enerji verimliliği alanında sektörünün öncülük eden Elginkan Topluluğu şirketlerinden Emar A.Ş., Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlenen; enerji üretimine ilişkin birçok sektörden temsilci, akademisyen, yatırımcı ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarına katılarak enerji verimliliği danışmanlık hizmetlerini tanıttı. 52 ülkeden 1.500’ü aşkın üretici ve yatırımcının buluştuğu fuarda Emar A.Ş. yoğun iş görüşmeleri gerçekleştirirken, katılımcılar E.C.A markalı ürünlere yüksek ilgi gösterdi.

 

Ürünlere yoğun ilgi

Elginkan Topluluğu şirketlerinin son kullanıcı ve sektör profesyonelleri ile buluşturduğu çevre dostu ürünleri konusunda profesyonel ve yetkili servis ağıyla satış sonrası müşteri hizmeti veren Emar A.Ş., İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda sunduğu hizmetlerin yanı sıra E.C.A markalı ürünleri tanıttı. Doğa dostu yoğuşmalı kombi ve su tasarruflu teknolojik armatür ürünlere Türkiye ve dünyadan katılımcıların ilgisi yoğun oldu. Enerji kaynakları ve enerji piyasaları üzerine 1.500’ü aşkın üretici ve yatırımcının bir araya geldiği fuarda Emar A.Ş. yeni iş birlikleri üzerine de görüşmeler gerçekleştirdi. 

 

Enerjinin tüm dalları ele alındı

Yoğun katılımların olduğu, enerjinin tüm dallarının ele alındığı ve üç gün süren kongrede bu yıl dijitalleşme, enerjinin döngüsel ekonomisinde dijitalleşme, dağıtık enerji, hidrojen, e-mobilite ’de sürdürülebilir enerji optimizasyonu, enerjide batarya teknolojileri, yeşil enerji gibi öne çıkan konuların yanı sıra geleneksel enerji kaynakları da konuşuldu. Kongrenin üçüncü gününde Emar A.Ş. Hizmet Geliştirme ve Satış Müdürü Mehmet Ölker, “Dünyada ve Yerelde EPS Vaka Analizleri” başlıklı konferansta konuşmacı olarak yer aldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni