Corendon Airlines ile 50+ Keyfi

CORENDON AIRLINES, 50 YAŞ VE ÜZERİNDEKİ YOLCULARA AVANTAJLI UÇUŞ FIRSATI SUNUYOR

 

CORENDON AIRLINES İLE KIŞ TATİLİNİ PLANLAYANLARA

 “50+ KEYFİ!”

 

50 yaş ve üzerindeki yolcular, Corendon Airlines’ın tüm kış uçuşlarında yüzde 20 indirim kampanyası ile avantajlı fiyatlardan yararlanabilecek.

 Tatil Havayolu Corendon Airlines, kış aylarında da güneşin ve tatilin tadını çıkarmak isteyen yolcuları mutlu edecek bir kampanya başlattı. Havayolu, 10 Ekim 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasındaki tüm uçuşlarında 50 yaş ve üzeri yolculara yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, 31 Ekim’e kadar corendonairlines web sitesi üzerinden veya yetkili seyahat acentelerinden yapılacak rezervasyonlarda geçerli olacak. 

 

Kış aylarında Corendon Airlines ile Birleşik Krallık, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre ve Polonya’dan Avrupa’nın en popüler tatil destinasyonlarına avantajlı fiyatlarla uçma keyfi yaşanacak. Kampanya kapsamında Türkiye çıkışlı uçuşlarında da aynı olanağı sunan Corendon Airlines, kış ayları boyunca Türkiye’den Avrupa’ya direkt uçuşlar düzenleyecek.

 

Uçuş gününde en az 50 yaşında olan yolculara özel uygulanan "50+ Keyfi" kampanyası, tek yön veya gidiş-dönüş olarak satın alınan uçuşlar için tüm uçuş ve ücret tiplerinde geçerli sayılacak.

 

Kampanyadan yararlanarak rezervasyon yapan yolcular, aynı rezervasyon esnasında gidiş ve dönüş biletlerini birlikte almaları durumunda ekstra yüzde 10’a varan indirimden de yararlanabilecek. 

 

Corendon Airlines’ın ayrıcalıklarıyla kış tatili keyfi ikiye katlanacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni