Çağrı merkezi profesyonelleri ÇMD 10. Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvesi’nde buluştu

Çağrı Merkezleri Derneği’nin düzenlediği 10. Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvesi ‘Deneyim Konuşur’ temasıyla, çağrı merkezi sektörünün üst düzey yöneticileri ve fikir önderlerinden oluşan 500 kişiye ev sahipliği yaptı.  

 

Çağrı Merkezleri Derneği tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvesi, bu yıl ‘Deneyim Konuşur’ temasıyla 500’e yakın profesyoneli bir araya getiren güzel bir buluşmaya imza attı. Zirveye,  dış kaynak ve iç kaynak çağrı merkezi ve müşteri hizmeti veren firmalar, çağrı merkezi sektörüne hizmet sunan tedarikçiler, çağrı merkezi ve müşteri hizmetleri alan pek çok önemli markanın üst düzey yöneticilerinden yoğun bir katılım oldu.  Programda, insan, süreç ve teknoloji bileşeninde deneyimin evrimine, işin odağında olan insana, müşteri ve çalışan deneyimine, hayatımızı kolaylaştıran yeni teknolojilere yapılan yatırımlara, iletişimin önemine, süreç ve organizasyonları vizyoner bakış açısıyla yapılandırmanın önemine ve deneyime etkilerine değinildi.   

 

Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD) Başkanı Banu Hızlı, açılışta yaptığı konuşmasında; “Bu yıl temamızı ‘Deneyim Konuşur’ olarak belirledik çünkü yeni dünyada öyle bir arz enflasyonu ile karşı karşıyayız ve o kadar çok ürün, o kadar çok servis sağlayan var ki, bu ürün ve hizmetler arasındaki farklar gittikçe azalırken bir şirketin başarısındaki en önemli unsur, müşterisine yaşattığı deneyim haline geliyor. Çağrı merkezleri ise bu deneyimin tam merkezinde yer alıyor” dedi.  

 

Programın devamında AssisTT İş Geliştirme ve Müşteri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nimet Güventepe ‘Teknoloji Evreninde İnsan Odaklı Yaklaşım’ konulu sunumunu gerçekleştirirken, İstanbul Kent Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kognitif Davranış Terapileri Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur ‘Değişen Dünyada İnsan Kalabilmek’ ,  Liderlik ve Yönetim Düşünürü Fazıl Oral ‘Organizasyonel Tasarım ve Dönüşüm Vizyonu’, Next Akademi Kurucusu Levent Erden ‘Yeni Müşteri, Yeni Parametreler’, Yükselen Teknolojiler Girişimcisi Ali Erhan Tamer ise ‘Dijital Düşünür, Dönüşüm Algoritmaları’ başlıklı konuşmalarıyla yer aldılar.  

 

Ana Sponsor AssisTT,  Teknoloji Sponsoru Procom Teknoloji, Yaka İpi Sponsoru M Plus, Bulut Sponsoru Alotech, Çanta Sponsoru Telus International, stand sponsorları Bureau Veritas, Jabra, Sahra Telekom, Sestek ve Webhelp’in destekleriyle gerçekleştirilen ÇMD 10. Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvesi, toplu fotoğraf çekimi ve kokteylin ardından sona erdi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni