Bitlo Crypto Fund’a Olan İlgi yüzde 80 Artış Gösterdi

2017 yılından itibaren “Bitcoin almanın en güvenilir ve en kolay kripto varlık platformu olma vizyonuyla hareket eden Bitlo, girişimciler için yeni bir yatırım ağı olan ve isteyen herkesin katılabileceği Bitlo Crypto Fund (BFC) ile yeni girişimleri desteklemeye devam ediyor.

 

Türkiye’nin ilk blockchain ve kripto yatırım fonu olan Bitlo Crypto Fund 2021 yılında geliştirilmiştir ve geliştirildiği ilk günden beri Bitlo Crypto Fund (BFC)’a olan ilgi her geçen gün artış göstermektedir. 2021 yılından bu yana 100’den fazla projenin başvuru yaptığı yatırım fonunda kullanıcılara değer katan ve gelecek vadeden projelere destek verilmeye devam etmektedir. Bitlo tarafından geliştirilen bu yatırım fonundan yararlanan proje sayısının ise 2021 yılından bugüne yaklaşık 80 oranında artış gösterdiği ve yatırım aşamasında yer alan proje sayısının 30’a ulaştığı görülmektedir. 

 

Yeni bir girişim çalışması yürüten herkesin yanında olan Bitlo; dünya ve insanlık için fayda getirecek, çözüm odaklı ve değerler üzerine kurulu Fintech ve Blockchain projelerine fon sağlamaya devam edecek.

 

Bitlo Crypto Fund Nedir?

Kripto protokolleri, kripto şirketleri ve fintech girişimleri için yatırım desteği sağlayan BFC sayesinde kullanıcılar ve girişimciler finansal teknoloji ağına kolaylıkla ulaşırken, kripto borsa sektörünün ilerleyişinin de hızlanması amaçlanıyor. 

 

Fikir, alpha, beta veya ürün aşamasında bulunan, kullancılara çözüm sunan ya da fayda sağlayan tüm Fintech ve Blockchain tabanlı projelerin Bitlo Teknoloji A.Ş bünyesindeki yer alan yatırım fonu Bitlo Crypto Fund (BFC)’a başvuru yapılması mümkün. 

 

 Bitlo CEO’su Mustafa Alpay ise proje hakkında şunları söylüyor:

“Amacımız finansal teknolojilerin altyapı sağlayıcısı olmak, kullanıcılarımıza yarar sağlayacak ve onları çözüme ulaştıracak yenilikler sunmak. Bu kapsamda sadece ödeme aracı olarak kullanılacak projelerle değil; değer, fayda ve çözüm sunan her bir kripto borsa çalışmasına önem veriyoruz. Hem kripto sektörde yer alan tüm kullanıcılara hem de yeni girişimcilere destek olmayı hedefliyoruz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni