Aptos Bitlo’da Listelendi

Aptos coin 18 Ekim 2022’de kripto varlık platformu Bitlo’da listelendi. Yatırımcılar artık Bitlo ya da Bitlo Mobil Uygulaması üzerinden Türk lirası ile APT al sat işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilecek!

 

Aptos eski Meta (Facebook) çalışanları Avery Ching ve Mo Shaik tarafından Web 3.0 teknolojisini ve uygulamalarını daha geniş kitlelere ulaştırmak için geliştirildi. Son dönemlerin en popüler ve en çok konuşulan blockchain projelerinden biri olarak öne çıkmaktadır.  

 

APT Coin Bitlo’da!

Gelecek vadeden blockchain projelerini yakından takip eden ve Türk yatırımcılar ile buluşturmayı hedefleyen Bitlo, saniyede 130 binden fazla işlemin gerçekleşmesine yardımcı olacak Layer-1 çözümlerinden birisi olan Aptos coini 18 Ekim 2022 tarihinde listelediği projeler arasına ekledi. 

 

Geçtiğimiz dönemlerde Ethereum üzerindeki Layer-2 ölçeklenebilirlik çözümlerinden birisi olan Optimism’in yanı sıra token çıkarmak, oyun ve uygulama yaratmak için değerli blok zincir projelerinden olan Flow’u, listelediği kripto para projeleri arasına ekleyen Bitlo, kullanıcılara değer yaratacak blockchain projelerine de yakından ilgi göstermeye devam ediyor. 

 

Fil Coin ve Launchpad Yakında Bitlo’da! 

2017 yılında Mustafa Alpay ve Hakan Baş tarafından kurulan bir kripto varlık platformu olan Bitlo, 2017 yılında gerçekleştirdiği ICO ile 205 milyon dolar toplayan Filecoin projesine de yakından ilgi gösteriyor. Finansal Teknolojiler ve kripto alanındaki projelere ışık tutmaya hazırlanan kripto varlık platformu, Bitlo Launchpad ile Blockchain alanında geliştirilen projelerin fon toplamasına yardımcı olmayı da hedefliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni