Aptos (APT), BtcTurk PRO’da listelendi

Türkiye’nin öncü kripto alım satım platformu BtcTurk, yeni kriptopara birimleriyle büyümeyi sürdürüyor. Aptos (APT) kriptopara birimini listeleyen BtcTurk PRO, böylece 69 kriptopara birimine ve 162 işlem çiftine ulaştı.

 

Mo Shaikh ve Avery Ching tarafından kurulan Aptos, Web3 kullanıcı deneyimini yeniden tanımlayan ürünler ve uygulamalar geliştirdiği belirtilen katman 1 çözümü olarak dikkat çekiyor. Aptos; ölçeklenebilirlik, güvenlik, güvenilirlik ve yükseltilebilirlik konularını temel ilke olarak benimseyerek oluşturuldu ve blokzinciri dünya çapında yaklaşık 350 geliştirici tarafından geliştirildi. 

 

Toplam arzı 1 milyar adet

Aptos blokzinciri, işlemlerin hızlı ve güvenli olması için Move dilini kullanıyor ve ağı, Proof of Stake protokolü ile çalışıyor. Bu veri modeli esnek anahtar yönetimi sağlarken hibrit saklama seçenekleri de kullanıcıya sunuyor.

 

Yeni eklenen kriptopara ile BtcTurk PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. APT için minimum yatırma limiti 0.02 APT, çekme limiti 0.02 APT olarak uygulanıyor.

 

Aptos ağının yerel jetonu APT’dir. APT’nin toplam arzı 1,000,000,000 adet ile sınırlandırılmıştır.

 

BtcTurk PRO’da listelenen kriptopara birimleri Bitcoin (BTC) dahil 69 oldu

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), NuCypher (NU), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT), Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO), PAX Gold, Ethereum Name Service (ENS) ve Immutable X (IMX), Render Token (RNDR), PlayDapp (PLA), Livepeer (LPT), Ethereum iExec RLC (RLC), Civic (CVC), Ethereum Classic (ETC)Holo (HOT) ve Aptos (APT). Böylece BtcTurk PRO, 69 kriptopara birimine ve 162 işlem çiftine ulaştı.

 

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, dünya genelinde yaklaşık 5 milyon kullanıcıya 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni