6 Gün Aralıksız Premier Lig Heyecanı beIN SPORTS'ta

Noel’den hemen sonra başlayan Premier Lig heyecanı, hız kesmeden devam ediyor. 30 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında toplamda 20 Premier Lig karşılaşması, 1800 dakika boyunca beIN SPORTS ekranlarında aralıksız bir şekilde sporseverlerle buluşuyor.

Avrupa’nın en prestijli futbol liglerinden İngiltere Premier Lig’de, Noel’in hemen ertesi günü başlayan birbirinden çekişmeli mücadeleler, beIN SPORTS ekranlarında futbolseverlerle buluşmaya devam ediyor. Dünya Kupası’nın ardından bol gollü maçlarla geri dönen Premier Lig, beIN SPORTS 3 kanalından, beIN CONNECT’ten ve beIN MEDIA GROUP’un yeni dijital içerik platformu “TOD”dan yayınlanıyor.

Yeni yıl öncesinde 30 Aralık Cuma günü, West Ham United – Brentford müsabakasıyla devam edecek olan heyecanlı ve yoğun maç fikstürü, sporseverlerin aralıksız bir şekilde 6 gün boyunca futbolun tadına doymalarını sağlayacak. Zirve yarışındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Arsenal, 31 Aralık Cumartesi günü zorlu Brighton deplasmanına konuk olurken; 3 Ocak Salı günü ise geçen seneki kötü gidişatının aksine bu sezon Şampiyonlar Ligi biletine sahip olmak için mücadele eden Newcastle United’ı kendi evinde ağırlayacak. 

6 gün aralıksız sürecek olan Premier Lig heyecanı, 5 Ocak Perşembe 23:00’da Chelsea- Manchester City arasındaki dev mücadeleyle sona erecek. Hafta sonunda Süper Lig’e verilen arada futbol heyecanından mahrum kalmak istemeyen futbolseverler, 30 Aralık-5 Ocak tarihleri arasında toplamda 20 Premier Lig karşılaşmasının heyecanını 1800 dakika boyunca beIN SPORTS ve TOD ayrıcalığıyla yaşayacak.

Premier Lig Fikstürü: 

30 Aralık – West Ham – Brentford

30 Aralık – Liverpool – Leicester 

31 Aralık- Wolves – Manchester United

31 Aralık – Manchester City – Everton

31 Aralık- Fulham – Southampton

31 Aralık – Bournemouth – Crystal Palace

31 Aralık- Newcastle – Leeds United

31 Aralık- Brighton – Arsenal

1 Ocak – Tottenham – Aston Villa

1 Ocak – Nottingham Forest – Chelsea

2 Ocak – Brentford – Liverpool

3 Ocak – Leicester City – Fulham

3 Ocak – Arsenal – Newcastle

3 Ocak – Everton – Brighton

3 Ocak – Manchester United – Bournemouth

4 Ocak – Southampton – Nottingham Forest

4 Ocak – Leeds United – West Ham

4 Ocak – Aston Villa – Wolves

4 Ocak – Crystal Palace – Tottenham 

5 Ocak – Chelsea – Manchester City

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni