Murat Beşer ile “Yüz Yüze"nin konuğu müziğin yaşayan tarihi Cahit Berkay!

Moderatörlüğünü müzik yazarı Murat Beşer’in gerçekleştirdiği ve her ay yeni isimlerin sanatseverlerle buluştuğu “Yüz Yüze” sohbetlerin konuğu Cahit Berkay oluyor.

 

Müziğin usta ismi Cahit Berkay, 5 Şubat Pazar günü Yapı Kredi bomontiada The Populist’te müzikseverlerle bir araya geliyor.

 

The Populist’in heyecanla beklenen sanat etkinliği Yüz Yüze, sanatıyla geniş kitlelerin hayranlığını önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Başarılı müzik yazarı Murat Beşer’in şubat ayındaki konuğu Anadolu Rock’ın efsane grubu Moğollar’ın kurucusu, sinema tarihimizin en önemli yapımlarından Al Yazmalım başta olmak üzere ve birçok kült filmin müziklerine hayat veren duayen müzik insanı Cahit Berkay oluyor.

Anadolu Rock tarihinde bir mihenk taşı olarak bilinen Berkay, 5 Şubat Pazar günü 17:00- 18:30 saatlerinde müzikseverlerle Yapı Kredi bomontiada The Populist’te bir araya gelecek. Katılan herkesi keyifli bir müzik yolculuğuna çıkarmaya hazırlanan Cahit Berkay, hakkında merak edilenleri davetlilerle paylaşacak. Müziğin duayen ismi Cahit Berkay’la Yüz Yüze sohbetteki yerinizi şimdiden ayırtın. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni