Kemer Belediyesi’nden okullara destek

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun "Eğitim Varsa Gelecek Var" sloganıyla hareket eden belediye ekipleri okullara destek olarak boya ve badana çalışmalarına devam ediyor.

 

Eğitime büyük katkı sağlayan Kemer Belediyesi, ilçedeki okulların tüm ihtiyaçlarını gideriyor.

 

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirova Mahallesi'ndeki Halit Narin İlk ve Ortaokulunda bahçe düzenlemesi kapsamında çizgi ve boyama çalışması yaptı.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geleceğin teminatı öğrencilerin daha modern bir ortamda eğitim alıp oyun oynamaları için okullara destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Kemer'de eğitim alan öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların geleceği için her şeyi yapıyoruz. Okullarımıza boya, badana, tamir ve tadilat desteğinin yanında tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Halit Narin İlk ve Ortaokulunun da bahçe düzenlemesi kapsamında çizgi ve boyama çalışması yaptık. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Eğitime katkılarımız artarak devam edecek." diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni