Kartepe’de Ders Zili Çaldı

2022-2023 eğitim öğretim yılı Kartepe’de Şirinsulhiye İlkokulu’nda yapılan törenlerin ardından çalınan okul zili ile başladı.

 

Kartepe’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı Şirinsulhiye İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından okul bahçesinde düzenlenen törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen törene Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe İlçe Jandarma Komutan vekili Kıdemli Astsubay Başcavuş Ömer Maden, belediye başkan yardımcıları, Şirinsulhiye Okul Müdürü Alaaddin Doğanlı, meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

112 OKULDA EĞİTİM BAŞLADI

Programın açılış konuşmasında Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Yeni bir eğitim öğretim yılın başlamanın heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kartepe olarak 112 okulumuzda 1986 öğretmenimiz, 27 bin 867 öğrencimizle ders başı yapıyoruz” dedi.

 

GELECEĞİMİZ OLAN EVLATLARIMIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizde eğitimin kalitesi, standartı da her geçen gün gelişmektedir. Eğitime gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan evlatlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Vatanına, milletine, bayrağına, insanına, ezanına, toprağına hayırlı nesillerin yetişmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

BEŞİKTEN MEZARA KADAR İLİM

Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ise “Velilerimizin gönülleri ferah olsun. Evlatlarınız bizlere emanettir. Evlerinizde evlatlarımızın eğitim-öğretimine destek sağlamanız önemlidir. Eğitimcilerimiz ise evlatlarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayacaklardır. Evlatlarımıza kültürümüzü, örfümüzü, adetimizi daha hassas bir şekilde öğretmenizi istiyoruz. Evlatlarımız için söyleyeceklerimiz ise beşikten mezara kadar ilimle mükellefiz. Yapacağımız araştırmak, merak etmek ve okumaktır” ifadelerini kullandı.

 

MİNİ MİNİ BİRLERE HOŞ GELDİN HEDİYESİ

Konuşmaların ve okunan şiirlerin ardından, halk oyunları gösterisi, bayrak ront gösterisi sonrasında ders zilini ilçe protokolü öğrencilerle birlikte çaldılar. Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, okul içerisinde öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi. Mimi mini birlere okula hoş geldin hediyeleri verildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni