Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Programı Öğretmenleri Sürdürülebilir Dönüşüme Hazırlıyor

Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan “Değerli Öğretmenim Programı”, Kasım ayında devam ediyor.

 

Anadolu Vakfı’nın, Değerli Öğretmenim Programında Kasım ayı eğitimleri başlıyor. Artan ve sürekli geliştirilen konuları, güçlü eğitmen kadrosu ile hem öğretmenlerin hem de gençlerin geleceğine katkı sağlamayı amaçlayan online eğitim ve seminer programı ile Türkiye’deki tüm eğitimcilere katılım imkanı sunuluyor. “

 

Anadolu Vakfı’nın, gelecek nesillere eğitim ile dokunmayı ve ülkemizin yeteneklerinin gelişimine destek olmayı amaçladığı program kapsamında, 2 Kasım’da “Yeni Dünyada Değişime Adapte Olma” başlığı altında öğretmen ve idarecilerle bir araya gelinecek. Kasım programı 8 Kasım’daki “Anadolu’dan Yarınlara Sürdürülebilirlik”, 10 Kasım’daki “Eğitimde Mentorluğun Rolü ve Faydaları”, 15 Kasım’daki “Farklı Kişiliklerle İletişim”, 17 Kasım’daki “Projelerde Takım Çalışması” eğitimleri ile devam edecek. Ayrıca 21-22-23-24-25 Kasım’da “Proje Yönetimi” ve 29 Kasım’da “Sosyal Girişimcilik” eğitimleri verilecek.

 

2013 yılından bu yana 190 bine yakın öğretmenin hayatına değer kattı 

Anadolu Vakfı gençleri yetiştiren Değerli Öğretmenleri de eğitim ve gelişim programları ile destekliyor. Değerli Öğretmenim Programı’nda öğretmenlerin; sürekli değişen dünya ve koşullar karşısında fark yaratabilen, araştıran, sorgulayan profesyoneller olarak bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmaları hedefleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Eğitim Vizyonu” doğrultusunda hazırlanan eğitim programlarına Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenlerin yanı sıra eğitim alanında görev yapan yöneticiler ve okul idare ekipleri de katılıyor. Bugüne kadar 190 bine yakın öğretmenin hayatına değer katan Değerli Öğretmenim, 2013 yılından bu yana kesintisiz devam ediyor. Değerli Öğretmenim Programı kapsamında verilen eğitimler İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliği ile uzaktan erişim aracı olan Zoom uygulaması üzerinden devam ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni