'Aile'nin Bu Akşamki Bölümünden Yeni Ön İzleme Sahnesi Yayınlandı

“HÜLYA HANIM SİZ NASIL BU KADAR KÖTÜ OLABİLİYORSUNUZ?”

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizi Aile’nin bu akşam yayınlanacak 8. bölümünden yeni bir sahne yayınlandı. Hülya ve Devin arasında gerilimin giderek tırmanacağı bölüm seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Aile’nin ön izleme sahnesinde Hülya ve Devin arasında geçen gerilim dolu telefon konuşması ekrana geliyor. Devin’in “Hülya Hanım siz nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz?” sorusu üzerine Hülya’nın “Ailemi koruyorum ben!” yanıtı dikkat çekiyor. Yağmur’un başına gelenler sebebiyle iki taraf arasında ciddi bir çatışma yaşanırken Hülya, ailesini korumak için her şeyi yapabileceğini açıkça söylüyor. Hülya’nın planı ve Devin’in ne yapacağı merakla bekleniyor.  

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni